Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884938 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Масло кај се остава?

Абе македонска работа, пак нешто ти фали, ете ти сајт ти обезбедив и се комплет за безпари и ти масло кај се ставало... крени хаубата и ке видиш едно капаче со кантичка за масло не него или па ке пишува оил, се на готово бе, ах бре денешниве деца.

Инаку пред 7-8 години со колеги на заебанција на работа праевме муабет за нешто вакво и после некое време се појави сајтот, јеби га, шпијуни су меџу нама. Добрата вест е што домејнот е истечен ама сеупте е во заштитен период, па ако сопственикот не го плати, ке си го купам и ке ја вратам идејата на оригиналните сопственици. :D :D :D Прејако!
И ќе ставиш онакво за прицкање: остави масло?

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
а да.остајш некоја паричка?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Пред два дена само што го земав гетенцето од автолимар каде беше на средување браници вчера идејќи накај дома на дадената раскрсница кај плавата стрелка шлепер здроби едно ц2че моравме да заобиколуваме и пак го поебав браникот на островчето...

Му се јавувам на мајсторот, брат не си го напраил добро  ;D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Абе имаше простор за поминување...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Имаше али ја идев од кај Алкалоид и една со автошкола да и го начукам многу навлезе десно од мене со што ми го скрати маневарскиот простор , а искрено не го ни сметав за опасност островцето но педерското тука е малце повисоко ...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8

kako uspeal da se prevrti kamionov  na PP??  :-\

Превртено противпожарно возило на ул Благоја Стевковски во Маџари
Категорија: Град Скопје Создадено: 18 Јули 2018

Се преврте противпожарно возило полно со вода во Маџари на улицата Благоја Стевковски.

Според првичните информации возилото било на пат за гаснење на пожар, но за жал не успеа да стигне. Во противпожарното возило беа двајца пожарникари кои со возилото на Брза помош беа пренесени на скопските клиники.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5384
Веројатно не бил полн до горе резервоарот за вода, затоа обично цистерни се возат пуни до горе инаџе посто можност за превртување. Претпоставувам брзо ја фатил кривината и со помош на тежината на водата успеал да ја преврти.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве
Денеска на двосмерен пат се имаа удрено х4 или х6 беше, и нормална цивилна кола. “Џипот” беше само со скршен браник и напред оштетен минимално. Другава кола свиткана цела. Секој ден се повеќе сметам дека вреди човек да си вложи во безбедноста по животот. Или волво или сув, нема друг спас.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Дур не се стумба на четвртата кривина или на банкина.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Дека не чинат х6.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Боље икс 6 од матиз, секако.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
X6 epten necinat. Ni zenska mozes so x6 da fatis, a spored Deni ni krivina :'( solzi sami kapat prosti mi

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Боље икс 6 од матиз, секако.
Се јадат. X5 пеки.