Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887353 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Да не цитирам само да се надоврзам на муабетот за Броз. Значи полошо од обичен сељак е скопски сељак. Тачка.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Налетал и он на провинцијалци со ск таблици па затоа пцуе.
Кавга мегу двајца скопјани(ск табли имаа).
1: Ќе ти е*у матер и се живо.
2. Мајмун, ти е*ам СкопскиО клошар.

Имаше еден виц:
--Девојче од каде си?
-Од Скопје?
--Ахам, колку ти е кафето?
-Шаесе.

Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
Мене стварно не ми е јасно зошто ви сметаат луѓето од внатрешноста што се селат во Скопје за подобар живот, во секој случај боље они отколку да ви дојдат 100 000 црнци/пакистанци/индијци/кинези кои што си влечат некои свои пагански навики и обичаи. Имa пола град да испоебат, Градски Парк ќе биде резервиран само за нив и пола Скопје има да смрди на кари и некои други зачини. Проблеми со кои веќе се занимаваат големите европски градови. Ама не, на СкУпјани им смета Македонец/Албанец, сељаци биле, невоспитани. Reality Check
Зини да ти кажу.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Полесно е своите проблеми да ги проектираш на другите отколку да си ги решиш :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Мене стварно не ми е јасно зошто ви сметаат луѓето од внатрешноста што се селат во Скопје за подобар живот, во секој случај боље они отколку да ви дојдат 100 000 црнци/пакистанци/индијци/кинези кои што си влечат некои свои пагански навики и обичаи. Имa пола град да испоебат, Градски Парк ќе биде резервиран само за нив и пола Скопје има да смрди на кари и некои други зачини. Проблеми со кои веќе се занимаваат големите европски градови. Ама не, на СкУпјани им смета Македонец/Албанец, сељаци биле, невоспитани. Reality Check
Глупости. Се разбира дека мигрантите се најомразена група на доселеници во сите земји во европа. Тоа се луѓе кои начисто ги уништуваат земјите во кои одат и значително ја влошуваат состојбата на државјаните староседелци од таа држава (1999та, сега пак 2019та). Никаква споредба со луѓе од провинција кои се Македонци и зборуваат Македонски јазик како мајчин и основен јазик.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
kakva gadna soobrakjajka kaj Soborna pred sat vreme ... vo toa vreme pominuvav vo blizina i eksplodira kako bomba, se rastrcaa luge na site strani, brzi pomosi, eden mercedes napred lom napraven, nekoe bmw taxi valjda od strana lupnato, pesak sto pominuval go sobrale, od taksivo povredeni...
u pm da ti se zgadi i vozenje i koli i se...
se nadevam deka pesakot preziveal. postar covek, dali vo koma padna ili ne, ama so nosilki so trista cuda.
u pm!!!

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве

Денес А44 насока касел дортмунд, синоќа на истото место ама во обратна насока имаше сообраќајка кога одев, лежеа покриени на асфалтот... и овие со широково не верувам да имаат преживеано

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Овој се збрцал под камион, или така ми изгледа?

Отсутен Inter1

• Редовен
ete ne se suvovi bitno. sto znaci preziveale, da se nadevame

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Бенве сие бенве
Најверојатно такво нешто, покривот е сечен за да ги/го вадат. Лошо у секој случај, 95% од учесниците во сообраќајот се со тел у рака, ги гледам дека сум по висок од колите... се повеќе ќе има дешавки...

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Бенве сие бенве
https://www.google.hr/amp/s/m.bild.de/regional/ruhrgebiet/verkehrsunfall/toedlicher-unfall-auf-der-a44-56280112,view%3Damp.bildMobile.html

Вчерашната, ако е причина старото седиштето јас поминав таму тоа стоеше у брзата лента, некој не го примњтил. Кој знае германски ќе ја знае причината. Ова го ставам да знаат тие што се силат за дојче аутобан, скоро никогаш не можеш да возиш 200+ освен ноќе, и таму има дупки, и таму има камикази, а застој е на секој пола саат.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
Јака ти душа Марјане. Ги гледам сликиве на екран па нозе ми се тресат.
Btw, скоро пола од несреќите се случуваат заради инстаграм. Сите снимаат километражи, сликаат шалтабли, и доволно е секунда невнимание за беља.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Inter1

• Редовен