Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417570 пати)

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3697
Со извинение ќе ми се фати со плаќање паркинг за скутери, ќе напраат проблем невиден, ќе се паркира секаде каде што не се наплаќа, како на пример пред Телеком во ГТЦ, кажувам зошто знам дека јас ќе го правам тоа.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ke se parkira kade saka? ke dojdat so eden niskonosac i sve ke soberat skutercinjata :)

ne gleam skutercinja na protestov :D

sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Треба да се направат обележани места за скутери и мотори дефинитивно, убаво би било доколку тоа се организира само во Центар зошто потребата таму е најголема. Ова со наплаќањево нема смисла се додека не искочат и кажат конкретно која е поентата за наплаќање и цената. Ама како пувачите ќе ги паркираат моторите пред кафич тоа незнам.

Вака е во Барселона, град далеку повеќе што користи мотори.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Таму нема пари народо за паркинг,ние сме пуни како бродове,башка влеваме у ЕУ

Sent from my E5603 using Tapatalk

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Со извинение ќе ми се фати со плаќање паркинг за скутери, ќе напраат проблем невиден, ќе се паркира секаде каде што не се наплаќа, како на пример пред Телеком во ГТЦ, кажувам зошто знам дека јас ќе го правам тоа.
Фала богу. Фала. Богу.

Најголем дел од моторите во Македонија се скутери кои се користат 90% од времето. Тоа е она кое го движи градот за луѓето што имаат работа.

А ако се наплаќа!? Никој нема да застане таму. Ниту еден едини мотор. Никој не е чукнат да плаќа паркинг за мотор. Со други зборови, џабе паркингот го прави - дотичниот.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Паркинг нека се направи,ама да НЕ се наплака.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Дени што мотор возиш?

Иначе да, мислам дека на крај нема да се наплаќа ама паркинг треба дефинитивно.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Томос, blue motion Diesel со DSG :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Ја не возам мотор, па пак ми пречат непромислени потези кои се на штета на сите.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Паркинг нека се направи,ама да НЕ се наплака.

Многу нормално.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
За една учебна година, 3 деца(семејства) си заминаа од одделението на син ми.
Ако продолжи овој тренд, а ќе продолжи со овакви небулози, паркинзите ќе останат празни.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
И у мое време заминуваа ама некако во Скопје не се намалува бројот на луге

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Сепак браво за мото клубовиве кои се собраа и отидоа да се најдат со гореспомнатиот. Револтот очигледно дека е огромен за "одлуката" за наплаќање, пред се заради безобразноста што воопшто некој може да помисли да наплаќа паркинг за мотори.

Далеку од тоа дека ќе има ефект, ама се собрале, отишле. Тоа е реткост и е за голем поздрав. Да се надеваме дека ќе вроди плод и дека ќе му дојде ум дека несмее да се наплаќа и дека никој нема да го плати тоа никогаш.

П.С. наместо да грабиш политички поени и гласови, он ги шитка за да наплаќа паркинг за мотори. Погубно за сите.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
На таква фаца му се гледа дека ќе го исра до крај само поради Егото големо.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
И у мое време заминуваа ама некако во Скопје не се намалува бројот на луге
Како не се намалува?
Јас кога учев во истото училиште имаше 5 паралелки.
Денес има 4.
Да не доаѓаат од внатрешноста во Скопје и те како ќе се осети.