Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3423402 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Класична петарда.

Вакви налепници од кај се набављаат? ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Кога сакаш со ГТР да мериш муда..

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
^^ #onakoga  си поглуп од глупиот пред тебе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Разбирам и адреналин и се, али ретко глуп начин на возење ми е ова со менувањево ленти во густ сообраќај, особено на автопат.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Stratro

• Легенда
Чекај , чекај...
Нели драг рејсинг беше for pussies? ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Јас изглеа погрешна претстава за драг рејсинг сум имал, не сум знаел дека е сељачење на пун аутопут...

Отсутен Stratro

• Легенда
Типот со Нисанот домил СМС од неговата Side Hoe дека е сама дома.
Мора да се има разбирање.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Вчера бев на слава во Сингелиќ сабајле што ќе видам ...

Да му ебем матер да му ебем ...

Попот бил, простено му е :D

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Што поскоро замини во историјата оваа технологија тоа подобро
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Многу корисна работа е, така да подобро е, а и верувам дека ќе смислат заштита против лоповиве, а не да се откажат од технологијата. Веќе има совети како да се заштитиме од финтиве со трансмитерите, така да треба само да се биде малце по внимателен.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Ова демек седиш в кафич дебар маало, гледаш некој работници поминуваат пред тебе со четвртаста цевка, и после тоа гледаш иста кола како твојата како поминува пред кафичот и заминува :D
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Вака требаше да му го соберат ко дронче.

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Многу корисна работа е, така да подобро е, а и верувам дека ќе смислат заштита против лоповиве, а не да се откажат од технологијата. Веќе има совети како да се заштитиме од финтиве со трансмитерите, така да треба само да се биде малце по внимателен.

Зарем толку мрзливи сме станати па тешко ни е едно копче да стисниме.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"