Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424346 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Прилично глупава сообраќајка, најверојатно има враќано наназад тој со крузот и... небитно тоа, битно е дека подолго време се расправаат, развикуваат (и жена има, најгласна е :) ) и го кочат сообраќајот.

ЕДИТ: Еве се тргнаа од патот... нема некоја којзнај колкава штета, само гребаници... кој ќе ми плати сега мене 1 сат што сите се обесуваа на свирка за да поминат? :)

https://www.google.mk/maps/@42.0064468,21.4021112,3a,15.3y,312.5h,99.73t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAg8WeS8QtAMZOlk9N9rRow!2e0!7i13312!8i6656

Те најдоФ ;D

Не бе. Ете го од карши.

https://www.google.mk/maps/@42.0064468,21.4021112,3a,80.9y,149.53h,79.92t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAg8WeS8QtAMZOlk9N9rRow!2e0!7i13312!8i6656

;D
[/quote]

Дорчо ;D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Како бе вака, кокпитот жив, здрав. Сигурно не би врзан. Не глрдам ни испукани ербези. Не го осудувам да се разбереме. Но ако не бил врзан, со самото тоа не се активирале ни ербезите, си одмогнал во ситуацијава. А кретенот со Аудито? Доживотен затвор.
До кога со муабетот дека ако не си врзан не се активираат аирбеговите?

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514
Мора нешто да се направи.
Не ми е јасно после толку многу сообраќајки на никој не му текнува да превземи нешто.
Поголеми знаци, лежечи полицаи, стеснување на коридорот.....

Еве денес одма превземаа мерки. Мереа со радар на обиколница. Додека гинат луѓе низ градските улици, и секое второ копиле вози пијано и прелетувa на црвено низ градов, они мерат радар на обиколница. А за овој ретардиран народ треба да има полиција на секој километар, и да ги искинат со казни. Ем буџетот ќе се полни, ем улиците ќе бидат побезбедни. Ама чекај... некој треба тоа да го сработи, да си ја одработи платата... ама не е навикнат на тоа. ;D :D :D :D

едит:

п.с. еве сега читам, денес и на јужен булевар имало јака сообраќајка.

Нема везе, битно на обиколница има радар. ;D :D 
« Последно менување: 29 Декември 2017, 23:55:11 pm Спенсер »

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
На излез на Скопје кај исклучувањето за Велес/Атина/Аеродром има голем карамбол гледам по ФБ секој втор снимал и постирал. Изгледа било ептен замрзнато малце магла и лом е.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Klaberi pazete po patovive, niz cela Mkd teshki soobrakjajki poradi podmrznati patishta

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
На 31.12 (Недела) спроти Штала, кај Золошка во правец накај Мида, преку две полни линии ми влага у моја лента ГОЉФ ГТИ или нешто слично, бела боја и будалата ми мафта да се тргнам за да поминел моронот... !!! Истата будала неколку минути претходно леташе по Партизанска...

Нека прскаат пак со алуминиум, отиде народов у ....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Требало да го пукнеш директ со 50кмч ако си бил со некој поголем камион.

Присутен AUUU

• Легенда
Требало да го пукнеш директ со 50кмч ако си бил со некој поголем камион.
Да бев со камион ќе му идевме денес на блага пченица....

Него кривицата не ја гледам у мороните како овој него во тие што треба да санкционираат, а никаде ги нема. И Швеѓаните би се понашале вака да нема закон кај нив.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
И да си бил со камион ќе си гледал да избегнеш судар. Во спротивно треба да ти фали нешто, многу да ти фали, ако можеш така лесно без проблем да одземеш човечки животи.

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Седи бе МАРЈАН,ова е македонија тука сите се јаки на тастатура.

Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

Присутен AUUU

• Легенда
И да си бил со камион ќе си гледал да избегнеш судар. Во спротивно треба да ти фали нешто, многу да ти фали, ако можеш така лесно без проблем да одземеш човечки животи.

Овој е за одземање одамна, иначе да се слагам дека че гледаш да избегнеш, ама некој невин ќе страда.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
На излез на Скопје кај исклучувањето за Велес/Атина/Аеродром има голем карамбол гледам по ФБ секој втор снимал и постирал. Изгледа било ептен замрзнато малце магла и лом е.

na ovoj del razni bdali (a mene zena so dzip) na razdeljak odednas i tekna deka e desno za nakaj veles i mi vleta u lenta ko da e na bitpazar... so negde 90km/h edvaj jaizbegnav kravata...

ovde denes se slucilo na samto prosiruvanje na dvete lenti za desno veles, kade nekoj naglo sfrtel vo desno ili od desna lenta ko na bitpazar naglo levo naprail :D naravno budala bez da znae kolku e to 120km/h ...

« Последно менување: 02 Јануари 2018, 18:21:10 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298

Дигна 3 деца на хауба, и се закова во ѕидов.. Вака во Велес ја дочекаа нова година неколку деца ни криви ни должни што стоеа на тротоар..

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Изгледа под итно треба да се воведе мерка трајно одземање возачка дозвола и затвор задолжителен за вакви идиоти

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Критични беа децата, не знам што се случи дали се ок сега. Треба колење овој на лице место, има брз поминато преку лежечкиот и го има фрлено...