Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418387 пати)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
Викаат дека Весна Петрушевска била оваа со Juke-от :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Комунистиве уште ве ла'жа  ;D

« Последно менување: 18 Декември 2017, 20:51:23 pm S16-HGT »

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
ne krenala racna...ja ostavila vo ler  izgleda...

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
:D :D plavusa , taka site mije glumci nema mesto i s eparkiramee na kej i vo vardar... inace sfe po propis uredno izgasnata, zaklucna i otidenaa :D i uste rucn da diiignaa laa :P

Актерката Весна Петрушевска е во шок. Нејзиниот автомобил попладнево се најде во водите на Вардар, а како, таа нема поим.

Петрушевска за САКАМДАКАЖАМ.МК вели дека не знае како се нашло нејзиното возило во Вардар бидејќи таа кога одела на проба во МНТ ја паркирала колата под мостот и влегла во театарот.

„Уште сум во шок, не знам што се случило. Бидејќи немаше место на паркингот, се паркирав под мосотот, каде постојано сите колеги ги оставаме колите. Јас сум шофер од 17 години, уредно ја изгасив колата ја заклучив и појдов на проба. Можно е да се работи за обид за кражба. Нема шанси колата сама да тргнала и да падне во Вардар“ вели Петрушевска.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен karajann

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 375
ne krenala racna...ja ostavila vo ler  izgleda...
и светла запалени со багажник отворен

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Фaбричкa мaaнa им е тoa нa Juke-oт, пaдне ли вo рекa си имa мaкa сo електрoникaтa. Oвa зa светлaтa.
Зa гепекoт, мoже внaтре имaлa мaшинa зa перење веш, пa сaкaлa дa кидне у Вaрдaр.

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Posle tolku voda funkcionalen ke e juke-ov? Moze da se popravi i pak da se vozi?

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Ке треба да се стави во поголем сад со ориз да за ја извади влагата и ќе тера.

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Posle tolku voda funkcionalen ke e juke-ov? Moze da se popravi i pak da se vozi?
Па џип е еамувекот, за тоа се наменети џипове. Нели за тоа луѓето се бореа да купуваат џипове, не за пред кафиќ да ги паркираат.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Inter1

• Редовен
Abe dzip e, ne e podmornica, sto vo slucajov e podmornica vo reka, ama nebitno. Ova e popravlivo ili tolku bese?

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Abe dzip e, ne e podmornica, sto vo slucajov e podmornica vo reka, ama nebitno. Ova e popravlivo ili tolku bese?
Се прави ама ќе си смрдка на гомна до крајот на постоењето ::)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Зошто се паркирала на кеј каде што не е место за паркирање?

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
Сигурно е каско, ја боли цеф.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5931
Сеа нека го преместат juke-ов во некоја прочистителна станица нека поќисни и таму уште некој  ден :D
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Inter1

• Редовен
Najdobro e vo solna kiselina malku, za da se dezinficira :P :D i dezintegrira