Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3862376 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
А дали истиот што прашува е оној онак што стави видео како се враќа од србија и вози 200 и се фали како е најдобар начин да замолчиш жена? Истиот ако утре го собере шлепер треба да кажеме си го бараше нека му е?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Не бил возач. Која поента?
сам си ја предизвикуваше судбината...

не верувам превише во виши сили и измислени бабини петнаесетини, ама секако верувам во судбина...

Да бил возач и да предизвикувал судбина да сватам ама да биде сoвозач и да се збори дека предизвикувал судбина ми е Final destination.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
А дали истиот што прашува е оној онак што стави видео како се враќа од србија и вози 200 и се фали како е најдобар начин да замолчиш жена? Истиот ако утре го собере шлепер треба да кажеме си го бараше нека му е?

прво и основно кога сереш и кога се обидуваш да бидеш паметен, барем размисли што глупост ке треснеш...

шлепер неможе да ме собере на мое возење на 200 на саат.. можам јас да се пикнам под шлепер...

второ, само што пишав погоре дека не оправдувам вакви глупирања  ВО НАСЕЛЕНО МЕСТО, а ти збориш за автопат...

да повторам, свака му част на момакот, се гледа дека знае да дрифта и да држи под контрола, ама си ја предизвикуваше судбината возејки во урбано-населено место и тоа со многу густ сообраќај...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Хюндай Тюсон
Епа и овој не загина дрифтајќи туку седејќи на совозачко па пак коментарите се негативни.. Во град да загинеш треба ептен да си талент.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Да бил возач и да предизвикувал судбина да сватам ама да биде сoвозач и да се збори дека предизвикувал судбина ми е Final destination.

што е според тебе предизвикување судбина? колку важност има тоа? дали мислиш дека кога ја предизвикуваш судбината, предизвикот е само за ТОЈ момент? не бе братче, подолго трае таа карма на предизвик, ама ај да не ја тупиме тука за тоа, не е темава, како и да е, си кажав свое мислење...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Епа и овој не загина дрифтајќи туку седејќи на совозачко па пак коментарите се негативни.. Во град да загинеш треба ептен да си талент.

ти си талент сам по себе што мајка еднаш го раѓа и никад више... да имаше повеке таленти како тебе, уште ке бевме под турско ропство...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
кими ја има поентата.кога си грешен ќути си најдобро,не се докажувај за џабе,нема поента

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
mislam deka onak aludira na losiot primer na nekoi zapalenkovci koi ke se obidat da go emitiraat...

covekovata glupost e beskonecna.... A.A.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Хюндай Тюсон

ти си талент сам по себе што мајка еднаш го раѓа и никад више... да имаше повеке таленти како тебе, уште ке бевме под турско ропство...

Или ќе ги држевме турците под ропство :D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9181
  • Пичлеме
да имаше повеке таленти како тебе, уште ке бевме под турско ропство...
Па и онака сме, од Сител и Канал 5 :)

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
и ти ја утна поентата.. јас не се чуствувам грешен... тоа е тоа... а он и неговата поента се прича сама за себе... прво и основно инспирација му е да се р’чка со мене... а тоа што случајно трефна текст со кој што ти се слагаш не значи дека е во право.. не значи ни дека јас сум во право... јас само си пишав мое мислење и гледање на стварите со мои очи...

на форумов има атесисти, има богољупци, има кармисти, има будисти, а има и шовинисти скриени под паролата на патриотизмот... секој со своите верувања и лични убедувања...

јас верувам дека животот ни зависи како директна последица од она што го правиме и СМЕ ГО НАПРАВИЛЕ во минатото...секој еден предизвик на судбината се враќа како бумернг во иднината со силата на која ти си предизвикал... тоа е мојата верба, во тоа јас верувам и како човек со такво мислење и го напишав она што го напишав, дека ја предизвикал судбината премногу јако...

уште еднаш, нека почива во мир, страшно е што така млад човек загинал на тој начин. но за мртвите треба се нај добро да се каже, а јас не реков ништо лошо... тоа мање више требаше да биде како ироничен совет а не дека јас го оцрнувам човекот... ни нај малку...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Chlink

• Легенда
Поентата е дека човекот не умрел додека го правел тоашто му замеувате. Сосема спротивно,да го правел тоа може и ќе останел жив. Така да нема простор за муабети. Не е ок тоа што го правел ама да кажеш судбината го стигна додека се возел на сувозачко за мене е ко да му се ситиш на некој шт умрел. Тоа е тоа.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Поентата е дека човекот не умрел додека го правел тоашто му замеувате. Сосема спротивно,да го правел тоа може и ќе останел жив. Така да нема простор за муабети. Не е ок тоа што го правел ама да кажеш судбината го стигна додека се возел на сувозачко за мене е ко да му се ситиш на некој шт умрел. Тоа е тоа.

НИ СЛУЧАЈНО!! незнам колкав морон треба да биде некој за да може да се сити на такво нешто... бљак...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Chlink

• Легенда
КО, има во реченицата. Знам дека тоа ненамерно го збориш ама не е ок. Тоа сакам да кажам.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Хюндай Тюсон
onak дали ако на пост дека починал коментираш со прва реченица “Среќа“ спаѓаш во морон?