Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3854767 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Од каде знаеш дека не е?
Па не знам,ама не тврдам како тебе еате накурчен. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ја ако тврдам, ти не тврди..... ;D

А што има врска дали е или не е, битно е кој ја вози колата и до кај е со паметот..

Епа се подразбира дека кој што ќе купи Бемве за 2-3000 евра ќе направи глупост кога-тогаш. Кој нормален иначи купува такво возило за таа цена?
Се е јасно. Јас немам видено некој со таква кола примерно да вози. Во врска со ова сум најсериозен. Мене страв ми е чесен збор.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
V gorce denes zosto bese zatvoren bulevarot vi od pazarceto pa nataki
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
директен судар мотор-автобус ..  момчето со моторот беше покриено со ќебе ...  :-\

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Абе аздислук.... отиде државава у курац.... секој ден по сто миљарди гинат, ова е невидено.

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
Абе аздислук.... отиде државава у курац.... секој ден по сто миљарди гинат, ова е невидено.

да .. катастрофа ..   :-\

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4087
  • MadaFunker
Во последно време ми се чини дека ден не поминува а жртва да нема по патиштава/градовиве...незнам до кај ке тераме вака.
New blood of old school

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не би да генерализирам, али незнам што им е поентава со моториве во населени места а посебно на рекорд и слични високофрекфентни места каде што се вози брзо без размислување. Веројатно единствена мисла им е дека ги гледа некоја евтина пи*ка (која обожава да ја оптегне тангата на мотор и да ја гледа цел град како она успеала да се качи на 2013 Gsx-R, а нејзините другарки не успеале толку во животот) и при следното поминување ќе ја соберат и напумпаат на Водно.

И јас сум за брзо возење и си возам брзо редовно, ама онаму каде што има услови (прегледност и да нема џандари ;D) и каде што не ја загрозувам безбедноста на другите, а тоа секако не е во најголемата гужва.  

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Toa e pricinata poradi sto trolalame na forumov protiv motorcinjava i biciklite. Sudarot vo golema merka zavrsuva so smrt na ovie ucesnici vo soobrakajot!! Ko ke umre ti posle dokazuvaj i vestaci do sabajlee...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ајдееее... плин, Ловато, местен у гаражата на Сотир.... свашта. 100%

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Епа така, нека продолжат да купуваат гомна под називот BMW за 3000 евра и нека летаат седумсто на саат.
Само штоте што гинат невини. Треба под итно да се забрани увоз на коли со над 100.000 поминати. Особено да се забрани BMW 320 и Голф4 ТДИ/Ауди А3 ТДИ со по седумсто миљарди поминати...
И спаркови, матизи, и слични несигурни возила?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3153
Ај што возат точаци, ама кај се наосветлени па некои и во спротивна насока возат! Еден ден ќе им искочам и ќе почнам да делам шамари и клоци ко карти!

Побитно е да крева пајакот него да се зголеми безбедноста на улиците!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Најдобро сите коли даимаат гумени браници и хауби. Мавај после по тоа пешаците и точачарите..