Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888993 пати)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Tommy
За рачната не сум знаел.

Лошо се изразив, технички можеш, ама колата ке си тера по свој терк... Не е препорачливо воопшто...
Јас имам кренато и ништо посебно не се случи,колата си сврте најнормално,а копчето со ESP воопшто не е чепкано одкако е земен од фабрика Голфот.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3234
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
denes imase losa soobrakajka na ruzveltova na kola[yugo] i motor mislam deka deckoto so motorot bese loso povreden

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
Некој човек застана и ми збореше додека чекав автобус, дечкото изгубил нога ?! Ама малце и налудничав беше човеков, вика крвишта насекаде имало.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Имаше крв. Го видов моторчето, беше однесено на тротоар.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Чудо како преживеал тој во југото.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
лошо.лошо
среќа што не паднал на глава,кацига GLANZ на мотор од 600 кубика епа браво

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Видов јас од ова некои слики и не беа баш пријатни...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Ај слики у ПП.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
denes imase losa soobrakajka na ruzveltova na kola[yugo] i motor mislam deka deckoto so motorot bese loso povreden

Дечкото не е нешто критично повреден,. КОнтузија на черепот и повредено око можно е да остане без него.

Некој човек застана и ми збореше додека чекав автобус, дечкото изгубил нога ?! Ама малце и налудничав беше човеков, вика крвишта насекаде имало.

Не е точно. Дечкото е океј за сега и има застанато на двете нозе.
Близок човек на брат на мој колега. Денес зборуваа по телефон.

Дечково возел како луд. Тој со Југото не го видел, завртел и го цимнал малце или пак само го исплашил, овој загубил котрола и се направил партали. Кацигата не му била зацврстена, не била ни негова големина, му излетала и тоа сега не дај боже може да го чини око.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Aman be auuu strasno. Daj boze da si go socuva okoto. Gospod e semoken. Inshallah !!!

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Класен немам слики, ми покажаа нешто само. Незнам како возел дечкото меѓутоа доста среќа имал.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Кинески, евтини и неквалитетни сообраќајки!

п.с. 0:55 која будала да го избегне под камион отиде.

Not a valid youtube URL

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
И кинезиве се исто глупи како и ние..... и ја имаат истата камера како и јас ;D