Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887555 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
@tommy ??
погрешна тема?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Ставил видео од дечкото кој го возел ферарито од моето клипче :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
ме претркал Банза.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Уште двајца го платија данокот во крв на возење БЕЗ ВРЗАН ПОЈАС.

Да биле врзани НЕМАЛЕ да бидат лансирани од возилото и можеби - и само можеби - ќе преживееле.

Еве една од тие со хероинот дешавките :)

http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/colak-kriv-za-nesrecu-u-kojoj-je-poginula-djevojka.html

Возачот лансиран, иначе професионален тркач, неврзан, со ситни повреди. Девојката врзана, пепел...

Добар е, но не и предобар...ако ги имам би ги извадил резултатите на симулатор што возевме ;D... (јесте, не е исто, но сепак...)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Не реков ниту добар ниту предобар, туку професионален :)

Иначе иделе на Гробник на track day, баш кај и што треба да се издуваат со колите, од Загреб до Ријека на автопат сигурно иделе со просек преку 170-180 иако на некои тоа им е чудно тука.
Во тоа време го држеше рекордот на Гробник за најбрз круг на track day. Не со Ферарито.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Професионален да, но на симулатор, некои постапки (како возење од Птичји поглед, а професионален возач во WTCC?) ме изненадија негативно

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
Каков човек е тоа е друга работа :) Уште од тепачките и инцидентите додека беше малолетен во Фокус купот мислам во Хрватска...

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Штета за ферарито :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Го познавам Чолак лично. Нашите фамилии се многу блиски. Со негова помош бев на неколку настани од Euro Hillclimb настаните низ Европа, а и на WRC Rally- то во Шведска. Ја познавав и Ивана- девојката која загина како последица на лудувањето на Марин.

Дечкото е супер, освен што е малку чудно луд на моменти, а тоа најчесто се моментите кога ќе влезе во кола. Се исклучува тотално. На неколку пати кога сум бил во Загреб додека сме се возеле, признавам дека се имам исплашено до смрт ама буквално до смрт поради одредени постапки и потези кои ги направил додека возел- дрифт на Бан Јелачич по коцката и во уличките, возење цик-цак во сред гужва со 170-180 пред палатата на Тито во Загреб...максималната брзина со која сум се возел воопшто во животот е со него, на Загреб- Нова Градишка со Porsche 911 Turbo на неговиот стрико- 338 km/h.
« Последно менување: 04 Декември 2012, 21:37:03 pm S16-HGT »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен Untak

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 305
  • sLowRider
А што убаво обележени две полни ленти, стварно се ретки моторџиите (скутерџиите) со трпение и возачка култура и многу често ме ваделе од такт, и како велосипедист и како пешак често сум им укажувал кога очигледно прават грешки и сите ме гледале како да сум им опцул нешто или како да сум ги навредил, а мој најдобар другар е на неврохирургија и само ми ги брои по колку му доаѓаат на ден со отворена глава моторџии кај него, ама македонска гордост, што да правиш.

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
што е ова бе црн ден во македонија , а вчера на раскрсницата на рузвалтова со орце николов се имаше некој пласнато у семафорот и го скршил  :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Па кој ве тера курир да читате. Ретардација.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
со џипот татко на другарка :(
во автобусот бил колега,среќе без повреди поминал