Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3863312 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Значи зелено Галардо е права ствар :D
П.С. Има некој видено зелено ферари до сега?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Хаха абе ЛП, на сликата пишува сајт: modifiedCars-dot-com

И ти најде таа слика да ја залепиш хахах

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
ti ne rece da ne baram od toj sajt, haha

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Јес да беше на пешачки, али типон што тргнал да фрла ѓубре можеше да застане да погледне десно... У секој случај одлична реакција на возачот.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
и овој да го дигнеш на хауба ти ќе бидеш крив,не вреди иначе би го опашал убаво

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
дефинитивно крив ке бидеш... на пешачки да удриш џабе ти се сите објаснувања...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
денес на патот кон тетово, пред сама наплатна рампа (тетовската) на удолницата едно пежо, мислам дека е 307-ца, неможев баш да погодам... значи пепел... само лим останато од него, ништо немаше... пожарна го гасеше а богами и целата онаа сува трева што се запалила... имам слика, го сликав кога се враќав накај скопје, ама ај утре... сега го изгасив веке телефонот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
е баш тоа... ја кога проаѓав имаше колона до горе на ридот и сообраќајот беше застанат... ја видов пожарната од патарина кога тргна во спротивна лента... црн чад уште пред ридот се гледаше... после кога го снема чадот, се пушти колоната и тргна надоле...

она трагите од кочење на белата лента ке да се од него... па присебен бил бе, бар се тргнал на страна и закочил... овакво нешто може од миљон работи да се деси... плин, бензин, инсталација чепкал некој-нешто... местеле радио-појачало нестручно... свашта може да биде... ако е 307-ца како што ми изгледа, жално е ако ништо не чепкале а ова се десило, затоа што они се со производство од 2005/6 та година, ама уште еднаш ја докажува мојата теорија дека ептен више не се пази на квалитет, туку само на квантитет... штанцај и зимај ќеш...

јака му душа на човеков... си возиш, и следниот момент почиња да ти чури, кочиш, излагаш од кола и за 3 минути немаш више кола, туку само пепел и лим.. гадно чуство... мене 2 пати до сега ми се палеле коли, и сум бил присебен па сум ги спасил... нескам да го доживеам тоа нешто уште еднаш... како и да е, баш сакам да дознаам од што се десило ова
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Лани на еден човек му се запали 101от...Го гледав, си возеше и наеднаш нешто почна да чади од под хаубата...Излезе човеков, пробуваше да ја отвори хаубата, не можеше, имаше ПП апарат почана да гаси од кај хладњакот, ама ништо...Викна еден човек пожарна, и дојде после пола час и фатија со хебла му ја отворија хаубата па му го изгаснија 101от...Иначе 101от беше бајѓи потпален...Цела предница му замина, а човекот во години (над 50 години имаше), го возеше максимум 30км/ч.. Ова на магистрала кај вторите семафори од Ск кога идеш за Охрид...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Јес да беше на пешачки, али типон што тргнал да фрла ѓубре можеше да застане да погледне десно... У секој случај одлична реакција на возачот.

и овој да го дигнеш на хауба ти ќе бидеш крив,не вреди иначе би го опашал убаво

дефинитивно крив ке бидеш... на пешачки да удриш џабе ти се сите објаснувања...

Зарем сите тројца не видовте дека му трепкаше жолто и му се вклучи црвено на семафор?

Јес дека пешаков можеше да погледне првин, изгледа не му е мил животот, ама кога имаш затворен поглед и се приближуваш на пешачка зона, јебига, прилагоди брзина према услови на пат ...
Мене ми излезе девојка со точак од таква колона, и едвај некако ја промашив ... ми играа колената после добри 30 минути ...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Јас со скутерот и кога сум на црвено гледам да не има некоја будала да помини на црвено...Или па кога чекам на црвено, се пали жолто и почекувам 2/3 секунди да поминат па да тргнам, пошо има многу такви кои брзаат за да го фатат зелено, па им иде жолто и на црвено ќе поминат, исто како тој со ладата што направи...