Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3029578 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5674
  • Шо да пишам тука?🤔
Страшно и жално...
На пат каде ограничувањето е 60-80 некое страшно шофериште излетува и остава цела фамилија во тага...

Отсутен momak_31

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 223
Страшно и жално...
На пат каде ограничувањето е 60-80 некое страшно шофериште излетува и остава цела фамилија во тага...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ова на патот за Крушево?
Ако е таму тогаш периодов имаше неколку страшни сообраќајки. А патот си е ок, онака кривулест, планински. Ма да јас повеќе го преферирам преку Кичево

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Да, тој пат е.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Да, тој пат е.
Тој пат е за уживање не за гинење.

Присутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 1662
Тој пат е за 50-60. Нема 80. До марихуаната 60 после 50. Ама што муљ остана у држвава тешко нас.

На темата

Прееска седам кај Мечкаров на семафори за накај центар, колона едно добри 20-30коли, доаѓа муљ у црно ауди и се паркира у ЛЕВАТА ЛЕНТА У СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ  и чека семафор со нас.  Оваа одвратна штала полна  гоВна не е ниту држава ниту некад ќе биде веќе нешто од овој ебан балкански Курдистан.

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Последно менување: 07 Октомври 2023, 23:39:09 pm Bravo »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Тој пат е за 50-60. Нема 80. До марихуаната 60 после 50. Ама што муљ остана у држвава тешко нас.

На темата

Прееска седам кај Мечкаров на семафори за накај центар, колона едно добри 20-30коли, доаѓа муљ у црно ауди и се паркира у ЛЕВАТА ЛЕНТА У СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ  и чека семафор со нас.  Оваа одвратна штала полна  гоВна не е ниту држава ниту некад ќе биде веќе нешто од овој ебан балкански Курдистан.

Имаш Курдистан у средина, и околу Курвистан, Шљивистан, Оливстан и Татаристан од сите страни, што не ти е јасно.

Присутен Bravo

• Редовен
Има толку муљави гована накотено и излезено на површина, ние сме смешка више. Буквално ги живееме најлошите моменти од постоењето на оваа бљувотина.

Помини низ центар, не измочаа од керамиди од курдистанци па надаље.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Има толку муљави гована накотено и излезено на површина, ние сме смешка више. Буквално ги живееме најлошите моменти од постоењето на оваа бљувотина.

У ценатр живеам ебаго, можам да замислам во предградијата како е а камо ли у провинција.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Да, тој пат е.
Тој пат е за уживање не за гинење.
Баш така. Тој пат е за опуштено возење без многу гужви. Тој пат го возеле авто школите пред некои 10-15 години, сега возат еднаш до Мариово и до Лознани по стариот пат за Бт. Ноќната вожња ми беше накај Крушево. И да, добро памтам, 50 возев, на места 60 со дозвола од инструкторот бидејќи немаше сомнеж во мене. Секогаш беше опуштен кога се возеше со мене, иако многу ситуации сум избегнал сам (со дрифт од слепо уличе излезе бмв пред мене, морав нагло да кочам, а инструкторо залегнат си играше на мобилен).
« Последно менување: 08 Октомври 2023, 00:21:27 am nestor04 »

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1103

У ценатр живеам ебаго, можам да замислам во предградијата како е а камо ли у провинција.

Ако не си излегол од Центар, најголемо говно за возење е центар. Кој како купи стан, секако без гаража, му се дадде за право, да зафати една сообраќајна лента.

Во провинција е 100, подобро, пример Прилеп.
Тетово, Охрид, Куманово е исто шталско ѓубре. Кичево има до негде добро решено паркирање. Струга се средува, ама им фалат летно време паркинг места. Аеродорм е делимично средено, Мичурин е фри паркинг и е г'з преку глава.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6791
  • French diamond
Видете сега, ако вас скопјани во Скопје ве мочаат од ќерамиди, незначи дека и во другите градови е така.

Присутен Bravo

• Редовен
У другите градови нема кого да мочаат. Пиле не пее више.

Од друга страна па ако не плаќате сите сложно данок, нема да имаме евтино парно во Скопје зимоска. Фала.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • French diamond
Повели и друг пат, граѓану од втор ред во сопствен град.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
Форумов е...

Отсутен n1kola

• Сениор
  • French diamond
Во секоја тема **** јади, мора така да му враќа. Инаку многу ми е гајле мене за Скопје, сами така си се нарекоја/опишаја погоре.