@dbl.dzo imagi to lepacite se psihicko (bolno) stanje , na lepacite ni jas ne gi fermam mnogu, isto im postinuvamm kocnica... i to mi go na-pravi eden bolen pred nekoj den; na 2-30metra od semafor, ubrazan ko muva na gomno se lepi na crven semafor...
jas zboram za onie u leva i udesna lena sto dremat ko mamlazi bidejki bescelno vozat dur i retrevizoro ne primetuvaat deka im e zatvoren... cel soobrakaj sjebuvaat take...
Вчера исто плав спортаж возеше на неколку атоми од браник на секоја втора кола па и на мојата....на сите семафори чекавме заедно.
Уз муабетов, познаник ме возеше и неколку пати ме натера да кочам на совозачко. Убеден беше дека за да претекне некој мора прво да му се залепи и нагло да го помине....пробав да му објаснам дека не вози формула 1 на тркачка патека и дека треба сосема спротивното да го направи од безбедносни причини ама џабе, затоа што беше убеден е дека знае подобро од сите да вози и никој не може да му каже дека греши пошто возел веќе 20 години. Веќе не влагам во кола со него на возачко.
Ме потсети на таксист што се фалеше дека бил шофериште и за да демонстрира, на угорница ја држеше колата во место на кумплунг дооооолго време...Еве гледаш, ни ручна не ми треба мене...ламелата нормално ќумур.
Е сега ако искусен и професионален возач вака размислува, што очекувате од некоја мамичка или дете.
toj misli deka drugite sto vozat 60km/cas nezanaat, slabi vozaci see

ps; nwgo ni gospod ne go opraa, gi nacukal nakaj 40 godini ne se opraa to veke

zato nesmeet da vozeet 70 oti ne se strucnii kako nego