Ајде пробај и ке видиме. Знаеме кај чека полиција, имаш бмњ уште ти останува да го пичиш со 200 и да си го зацементираш името брзи гонзалез.
Друже на 200км/ч се минат околу 50 метри во секунда. Нема теоретска можност во толку кратко време да го собере радарот, да се качи во Јетито и да го стигне тој што избегал. Најчесто гледаат таблица од сликата и го пријавуваат преку централа, веројатно до следната патрола да се обидат тие да го запрат. Муабетот погоре за азилантите и дрога, кој ја знае случката со А8цата што ги искрши сите наплатни пред 2 години, за малку не прегази полицаец и на крај заврши да ја најдат колата празна без шофер и луѓе во неа, може да знае за што зборувам. Најчесто бркаат кога возилото нема таблици, Или има некоја дојава за криминал. Под никој случај нема потреба да прави ризик во сообраќајот службено лице и да го стави во опасност животот на тој што избегал, својот живот и на другите во сообраќајот. Зошто да те брка кога си има пријава за не послушување на наредба од претпоставено лице, надминување на максималната дозволена брзина. загрозување на другите учесници итн итн итн..
Ќе ја види таблицата, ќе ти направи пријава и тука неговата работа е завршена... не е ова ГТА САН АНДРЕАС па да се бркаат будали секој ден.

Јас до сега сите бркотници што сум ги видел биле поврзани за криминал, кражба, дрога, азиланти итн... никогаш не сум слушнал полиција да стоела на радар и да тргнале по некого да го бркаат.
Можеби сум грешка, не знам. Штом ти тврдиш поинаку, пробај ти па ќе видиме... неам јас муда да ја возам колата 200, страв ми е, а и битна ми е возачката...