Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424267 пати)

Отсутен JezuzNoChill

• Редовен
  • Пораки: 1016
Ајде пробај и ке видиме. Знаеме кај чека полиција, имаш бмњ уште ти останува да го пичиш со 200 и да си го зацементираш името брзи гонзалез.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Ајде пробај и ке видиме. Знаеме кај чека полиција, имаш бмњ уште ти останува да го пичиш со 200 и да си го зацементираш името брзи гонзалез.
Друже на 200км/ч се минат околу 50 метри во секунда. Нема теоретска можност во толку кратко време да го собере радарот, да се качи во Јетито и да го стигне тој што избегал. Најчесто гледаат таблица од сликата и го пријавуваат преку централа, веројатно до следната патрола да се обидат тие да го запрат. Муабетот погоре за азилантите и дрога, кој ја знае случката со А8цата што ги искрши сите наплатни пред 2 години, за малку не прегази полицаец и на крај заврши да ја најдат колата празна без шофер и луѓе во неа, може да знае за што зборувам. Најчесто бркаат кога возилото нема таблици, Или има некоја дојава за криминал. Под никој случај нема потреба да прави ризик во сообраќајот службено лице и да го стави во опасност животот на тој што избегал, својот живот  и на другите во сообраќајот. Зошто да те брка кога си има пријава за не послушување на наредба од претпоставено лице, надминување на максималната дозволена брзина. загрозување на другите учесници итн итн итн..
Ќе ја види таблицата, ќе ти направи пријава и тука неговата работа е завршена... не е ова ГТА САН АНДРЕАС па да се бркаат будали секој ден. :) Јас до сега сите бркотници што сум ги видел биле поврзани за криминал, кражба, дрога, азиланти итн... никогаш не сум слушнал полиција да стоела на радар и да тргнале по некого да го бркаат.
Можеби сум грешка, не знам. Штом ти тврдиш поинаку, пробај ти па ќе видиме... неам јас муда да ја возам колата 200, страв ми е, а и битна ми е возачката... :)

Отсутен JezuzNoChill

• Редовен
  • Пораки: 1016
И јас истото го викав дека не мора да го бркаат за да го фатат кога на сите патарини обично чекаат полиција, а и да нема на патарината до радио ке го фатат. За бркање тоа низ град го прават. Ако ептен претерал или се сомневаат на нешто друго.

Во секој случај кажав дека шансите да поминеш без огромни казни и проблеми ако пробаш да бегаш ти се многу мали.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Се разбираме, поентата мене ми беше дека никој не е луд да брка некоја будала што вози пребрзо, без наредба од надлежен

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Во секој случај кажав дека шансите да поминеш без огромни казни и проблеми ако пробаш да бегаш ти се многу мали.

Aко имаш дебели врски шансите се многу големи за и без казна да поминиш.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Ако имаш дебели врски, културно ќе им застанеш на џандарите, ќе се поздравиш, муабетче ќе свртиш и ќе си оичнеш пак 200 без  гајле :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Нив не ги познаваше од новите беа, со командирот се знај.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Испод чест му е да застане, пошто не знаат кој е он уствари. Уствари он на градоначалникот на Сарај му купувал овошје од пазар. Така да не ги љуља...

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Во Грција кај Гервена стоеа и запираа џандари на автопат, во десна помошна лента.
Грците се во ЕУ од 1981.

*не го оправдувам таквиот начин на интервенирање

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
Вчера вечерта, нешто пред 21 на Илинденска кај Орце се тркаа 6 мотори. Односно бегаа. Дел од нив беа во комбинизони. Возеа многу брзо. Позади нив ги бркаше Јети.
Кај Мида се приклучи Октавија. Моторите свртеа накај Палас и веројатно накај Качанички. Сирени, ротации, моториве урлаат, може некој филм снимаа.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Нека пуштат по некое Јети и на Првомајска.
Курац ни пукнаа секоја ноќ со брчењето. Среќа уште нема загинато некој невин човек.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Вчера вечерта, нешто пред 21 на Илинденска кај Орце се тркаа 6 мотори. Односно бегаа. Дел од нив беа во комбинизони. Возеа многу брзо. Позади нив ги бркаше Јети.
Кај Мида се приклучи Октавија. Моторите свртеа накај Палас и веројатно накај Качанички. Сирени, ротации, моториве урлаат, може некој филм снимаа.
Пред универзална поминаа полека покрај Јетито, од нигде никаде овој упали ротација и тука почна бркањето, после минута помина и Октавијата со упалена ротација.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Забавно ќе им биде на дисциплинска.