Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422357 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14720
  • Пудингот на шоферството
Jaz ocekuvav da mu se zakani dzandarot deka ke go uapsi.Ama izgleda deka bea pogolemaa grupa sobrani pa ne se isili,da bea pomalku lugje ke go soberea.Tolku imaat mozok tie.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Убаво почна. Штета што после пола ја зезна работата и нормално дека нема да е сфатен сериозно.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Да, убаво почна и после се спуште на нивото на џандарите.

Присутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Вака во Америка збори му на полицаец :)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Вака во Америка збори му на полицаец :)

А зошто да не.

;D
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Ако не сум црнец ќе му зборам... и шо, и шо?! ;D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Море и појако! Само ќотек! И џандари и специјалци и све у ку*ац!
Рече, седна во алфата и ја спука 150 низ град.
Се јави проповедникот на праведност и „никогаш-не-сум-напраил-лошо“ личноста.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Море и појако! Само ќотек! И џандари и специјалци и све у ку*ац!
Рече, седна во алфата и ја спука 150 низ град.
Се јави проповедникот на праведност и „никогаш-не-сум-напраил-лошо“ личноста.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Барем не се правам мајка тереза.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Офтопик сме, не е муабетот за мене и за тебе.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16757
  • Keep it 100
Битно се крена поголема узбуна за дешавкава. Само вака се постигнува некоја промена во градов. Со ќутење ич ништо.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Катланово одма после првиот тунел некој излета од пст впровалија пред некој саат, абре  прост народ  застанаја сите на непрегледна кривина да гледаат џефа едвај докочив за пола метро не влегпв со хаубата под шлепер,  налет тоа сите излезени дремат и гледаат никој немаше пријавено јас пријавив.  Не се гледаше возило само знаците стромачкани беа кај што излетал и по некоја пластика надолу низ провалија
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
Па немало кој триаголник да стави на 100 метри, да пушти четири трепкачи. Фаќањето сеир е тешка ментално-когнитивна задача па не може туку така да се мисли за други работи. Луд народ.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
среќа у несреќа, не морале да чекаат да дојде полиција. ;D Шала на страна се знае ли кој е барем крив, иако се сомневам во џандарите не е исклучена можноста и тој со аудито да летал.
https://sdk.mk/index.php/makedonija/dvajtsa-povredeni-vo-soobrakajka-politsisko-vozilo/

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Таа раскрсница е една од ретките останати во скопје, каде истовремено се отворени два правци за движење, едниот од правец на касарната према хотел русија, другиот обратно, од хотел русија према касарна.
Друг таков семафор е во Автокоманда, каде од „Дојрана“ се движат накај железара, и обратно, кога и на едните и на тие од спротива им е зелено, и со можност за вртење во лево. Друг таков семафор, не ми текнува.... можда има уште на некое место, ама кај што не се пресекува булевар, па не е толку значајно. Мислам дека тоа е основната грешка на тие раскрсници. „Плачат“ за сообраќајќи, а и се дешаваат често...Ем што левата лента е за лево и право, па се дешава некој да помисли дека некој врти во лево, пошто кај нас жмигавци не се користат, туку телепатски треба да знаеме кој кај вози.
(Како и да е, јас мислам дека џандарот бил крив) :)