Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Јас колку што знам подземните фонтани имаат празен простор под плочките, за да може да се сервисираат доколку настане некој квар. Нормална работа е да пропадне тешко возило бидејќи оваа подлога не е предвидена за да служи како пат за моторни возила. Мене почудно ми е со кој памет тргнал камионџијава преку фонтана, одколку квалитетот на подлогата.
Цитат: Fic_CC на 06 Јуни 2017, 12:31:54 pmЈас колку што знам подземните фонтани имаат празен простор под плочките, за да може да се сервисираат доколку настане некој квар. Нормална работа е да пропадне тешко возило бидејќи оваа подлога не е предвидена за да служи како пат за моторни возила. Мене почудно ми е со кој памет тргнал камионџијава преку фонтана, одколку квалитетот на подлогата.kako be ne e predvideno na plostad da imaat pristap teski vozila, pa koncerti mitinzi se drzat na plostad... kolkavi bini se mestat na nego... utre ako zatreba i pozarna treba tuka da ima pristap...fontana si e bazen so pumpi i elektronika i cefkite sto prskaat voda vo ritam muzike za ples.ovdeka ima odvodd i dovod za voda i struja drugo nisto nema na ovaa oddalecenost od fontanata...taka da ovaa tregi-komedija nepropisno izraboteni kanali e opasna rabota... ene cela dupka imase i karsi stara zeleznicak uliceno megu novana kos zgrada i kulata...