Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418364 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
New blood of old school

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
Снег и лед паѓа од кровот и се одбиваат од тендата на комшијата и се катапултираат директива на колите.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Сaбaјлевo стрaшнa сooбрaќaјнa несреќa нa рaскрсницa бул. 8 септември сo бул.Пaртизaнскa. 4 кoли oд кoј 2 тoтaлкa (тaкси Мерцедес, другoвo некoј кaрaвaн не се ни пoзнaвaше штo е) oвa втoрoвo ќе дa се имa тумбaнo мнoгу пaти, немaше ни еднo здрaвo стaклo нa неa. Не нaгaѓaм дaли пoминaл нa црвенo или штo и дa се десилo, aмa сликaтa беше стрaшнa.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8946
  • Пичлеме
Никако да се свести народ и да почни да вози како што треба. Без мозок народ.

Отсутен miksi

• Редовен
  • Пораки: 1538

Неможам да напишам малку сочно пошто ќе ме банирате ама знаете што сакам да кажам. И зошто е баш партизанска...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
Пиши си слободно. :)

Присутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Od stoka barem imas korist, mleko mevce itn.

Ova e beter...

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Според порталиве некој со огромна брзина прелетал на црвено... Не можам да разберам кој од сликиве.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Opel
Audi
Mercedes
Fiat

Shall we take a wild guess кој поминал на црвено? :)
Мене ме чуди, како се нашле 4 коли во тоа време на раскрсница... ммуе... ама ете.. може и тоа да се деси.
Инаку, од време на време и јас се врќам дома у „ниедно време“, и може да кажам дека  барем 3 пати од 4 патувања во тие ситни саати, се наоѓа по еден „јунак“ кој прелетува на црвено ко да не постои ни семафор ни раскрница...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Opel 10
Audi 1.1
Mercedes 1.5
Fiat 2

Ова се коефициентите да пишеме ливче.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
1000 на Опелот тогаш се знае. :)
И барса кец.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Абе кој ебе правила, кој ебе прописи, кој ебе семафор, кој ебе ограничување на брзина, кој ебе безбедност, кој ебе загадување. Кој ги ебе другите околу мене, јас сум прв, основен, примариус, најбитен јас возам Ауди 3000 кубика турбо кој ебе све останато. Мојот ќеф и моето дивјаштво е најбитна ствар на целиов свет. Јас сум Ауди возач.

Време е да настрада фамилија на некој горе па да се фукне по главата и да се преземат конкретни мерки.
За кој кур ви се камери, за кој кур ви се радари? Глупи пандури. Не за џабе важат за најглупа група на планетава.

Не сум стигнал да пишам, некни пред хотел карпош застанувам на семафорот а може беше истово ова Ауди ме прелета од десна страна на тежок црвен семафор, на максимум 20 сантима од мене.
Ако е истиот ако му е. Требаше многу порано да го снајде.