Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415562 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Tore him a new asshole.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Woman Accidentally Hits Gas Instead Of Brake, Takes Epic Shortcut

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Во поблага варијанта од ова, пред едно 15-тина години кај другарче улета вујна му со пезетка во капија, наместо да закочи.
Ја откорна вратата, а на колата само на едно место беше минимално оштетена бојата. ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
https://www.youtube.com/watch?v=dr4SAEtl2BQ

Тупаџија тој со мерцедесот напред муеам... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Во поблага варијанта од ова, пред едно 15-тина години кај другарче улета вујна му со пезетка во капија, наместо да закочи.
Ја откорна вратата, а на колата само на едно место беше минимално оштетена бојата. ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886

Pezetka. Koj ne se vozel vo nea ne znae sto e apartman za tri para. E koga ke mi tekne... golema kola bese...
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Кољо

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 221
    • MVP Ring

Сите сне возеле вака, на GTA :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
http://telegraf.mk/aktuelno/hronika/ns-newsarticle-zdrobeni-dva-avtomobila-be-em-ve-teska-soobrakajka-na-partizanska-ima-povredeni-foto.nspx
На секој можи да му се деси... си возиш 200 км/ч низ гради те бапка некој друг што си вози со 200 км/час. То е, се дешава.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Тоа е кога ке се аздиса, можностите немаат крај, среќа никој не загинал

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
Така е, си возиш ко нормален човек 60 низ град и некоја будала со е46 поминува на црвено и ти ебава матер.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Прекрасен избор на музика.

Отсутен FilipJ

• Почетник
  • *
  • Пораки: 31
Пред 3 дена некој ме поздравил со клуч, паркиран на јавен паркинг блиску до работното место, регуларно по сите прописи.

Сметајќи дека е некој психопат кој што поминувал тука, продолжувам да ја паркирам колата на исто место. Вчера добив нов поздрав 10cm подолу од оваа линија.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5346
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
^^
Камера... Не, две камери - во соседнатa кола.