Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
При oвaкви услoви нa пaтoт, негледaм причинa зoштo би претекнувaл.
Цитат: зоки-златен на 10 Јануари 2017, 11:21:08 amПри oвaкви услoви нa пaтoт, негледaм причинa зoштo би претекнувaл.Барем стотина видоа голема причина да престигаат овој викенд.
editvo 0:20 se gleda tretiot vo levat alenta kaj sto meganot fleze u makazi...
Меганов требаше да го искористи брзиот момак со Опелот како чистач. Ја и летно време кога возам бирам некој што вози 150 - 160 и си возам позади него. Навремено ми сигнализира за секоја рупа. Возам позади него се док не налета некој побрз. И така до граница
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Цитат: Cuore Sportivo на 10 Јануари 2017, 11:28:12 amМеганов требаше да го искористи брзиот момак со Опелот како чистач. Ја и летно време кога возам бирам некој што вози 150 - 160 и си возам позади него. Навремено ми сигнализира за секоја рупа. Возам позади него се док не налета некој побрз. И така до граница Добра стратегија е тоа и јас ја применувам, ако има џандари напред он ќе го јаде
Или ќе ве застанат двајцата. Не спиј на тоа уво Да видиш како намерно ги пецаат такви што се кријат позади некој, ако треба тој напред ќе го пушти тебе ќе те застане.
Ако му се лепиш многу ќе ти се тргне на страна да го поминеш ништо неправиш така. Тајната е да држиш константно растојание без да му направиш непријајтно да му биде и он и ти да се осеќате безбедно со растојанието