Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3257623 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8185
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Ситуацијава - Видете колку сум шуплив.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Не шуплив-искршен, мoј кoнечен oдгoвoр.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Преживееја сите.

As a result of an accident on the highway 2 km Volosovo - Gomontovo - Koporje near Terpilitskogo settlement, five people with injuries of varying severity hospitalized in Gatchina and Volosovo hospital. Four of them - the driver and passengers of "ten": three men 19, 20, and 26 years old and 21-year-old girl. According to witnesses the accident, 49-year-old driver of a lorry received minor injuries: contusions, abrasions and torn facial wounds. The people who were in the "ten", - fractures, and head injuries.

каков удар, која сила се генерира. Чиста среќа што нема четворица мртви туку сите се живи. Веројатно затоа што не носеа појас и летнаа од кола. Тешко е да се каже.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17673
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ете го тој пак со неносењето појаси...

Отсутен Pura

• Почетник
  • *
  • Пораки: 29
Значи највеќе мразам неодлучни возачи, лази полека на раскрсница и во последен момент ќе одлучи да тргне па ти мисли му ја како ќе застанеш и дали некој ќе те залепи од позади. Позади универзална кај белиер, женава иако треба да застане (има знак стоп) и ме гледа дека сум во близина (или можеби не ме виде дека збореше на телефон), лази полека со џипот и и текнува во последен момент да си сврти. Среќа што возев 30-40 па за малце не ја удрив, уште и со цел памет почна да мудрува како тоа многу време ми требало да поминам па она одлучила да си сврти и да ми го пресече патот.

Треба да разберат дека ако излезат до пола раскрсница другите не се должни да ги пропуштат, барем мене така ме учеа во авто школа.
Сеат Кордоба 1.9 сди

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9162
ако оди некој накај Куманово нека пази кај ДЕНИ/РИО кафе вода од дворовите поплавени ја пумпаат на автопат, намалете брзина

Отсутен pirat_07

• Легенда
Другар ми кажуваше како пред негови очи заспал српски возач во вожња и преминал на левата лента на патот Демир Капија - Гевгелија. Одкако заорал во ораното лево, се вратил на неговата лента кај исклучокот за Валандово и веднаш застанал на бензинската.

Значи неговиот дел од сообраќајка го завршил, недостасувало кола од спротивната насока.
Пред србинот имало камион, србинот па другаров. Совршена ситуација за сообраќајка.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Пред 2 саати гореше пежо партнер или сл. на автопат после Белви (правец Куманово-Скопје), јас на спротивната страна бев па не видов баш што е, ама глетката не беше баш пријатна... Веројатно луѓето се во ред.

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
Пред 2 саати гореше пежо партнер или сл. на автопат после Белви (правец Куманово-Скопје), јас на спротивната страна бев па не видов баш што е, ама глетката не беше баш пријатна... Веројатно луѓето се во ред.
Сега пред кратко поминав од таму, баш забележав возило на страна како подзагорено ми делуваше, али во возење и неосветлено, па си викам не ми се видело убаво.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5840
Добро бе бива ли волку да се брутални видеава мајку му. Па и ова русиве у пичку матер, камикази све без памет.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20157
Топ се за да не мора да учиш од свои грешки туку од туѓи.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34201
  • Таков е животот... јебига
Топ се за да не мора да учиш од свои грешки туку од туѓи.
И ти најпосле да кажеш нешто паметно... Така е младиќу.

Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk

Отсутен pirat_07

• Легенда
Многу се сложувам со ова!

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6642
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Малку народ, а уште помалку со камери на колите, инаку и ние не сме поарни.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Јас имав камера, но ме нервираа каблите, па ја продадов. Да се реши со проблемот со каблите, пожелно е секој да ја има.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need