Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3182202 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
aFtopatot skopje kumanovo zatvoren bil... sto soo rakajka pa tamu pak se zdesila??
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Na prvomajsa ima soobrakajka edno 3 4 koli na kupce. Nedeluvase premnogu seriozno.

Присутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 883
  • Am386 DX/DXL-40
https://www.facebook.com/snaskova/posts/10208805059394604
Ѕирнете, ако има некој инфо нека пише.
« Последно менување: 14 Март 2016, 00:25:52 am 386ka »

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Баш таму има камери, нека видат, башка некоја камера од мида сигурно снимила нешто...
No turbo, no fun :)

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
aFtopatot skopje kumanovo zatvoren bil... sto soo rakajka pa tamu pak se zdesila??
ova prasuvas zaso od skopje moras nakaj veles pa levo nakaj aerodrom pa nakaj kumanovo?
ako e za toa, se raboti kluckata za noviot avtopat nakaj veles,pa mislam deka radi toa e zatvoren delot skopje-miladinovci
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
jok druze, soobrakajka imalo negde kaj kumanovo pak... inace i jas neznaev deka e zatvoren kaj kluckana za noviot pat S. Nikole -Stip...

ps> koj ide od Skopje kon Kumanovo treba da ide patot nakaj aerodrom A Veliki i da produzi nakaj Kumanovo!!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Си има знаци и добро е обележано како треба да се стигне до Куманово :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Passat B8
ima znaci , no sepak mislam deka e podobar patov sos plavata strelka da se koristi za Kumanovo :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Nekoj im presudil na semaforite pred saraj :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
SUV (Џип) на автопат.

ја вака им подзакочувам на грчкине педери кога возам низ гејлада... на автопат дозволено 130, ја возам 150, нормално во лева лента претицуваш неколку коли а он ке дојде позади тебе и ти се залепил за браник.. на 150 бре... веројатно (т.е. сто посто) е заради македонските таблици. значи не тргам нога од педала, само со другата ја пипнувам кочницата колку штопови да се упалат... ИСТИОТ МОМЕНТ се прави разлика од 30 метри... сите до еден се укопуваат на педалата одма... :) е не ми се десило до сега некого вака да го “испратам“ у банкина или надоле кроз плањину.. и не би сакал да се деси такво нешто...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2791
Стискаш кочница со лева нога? Рили?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Што ти е чудно, јас можам комотно и гас и кочница со лева нога, можда дека сум левак па ми е полесно...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16736
  • Keep it 100
Јас до пред да почнам да земам часови за возење кочев само со лева нога. Сега ги мењам двете по потреба.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3281
Јас кога ќе стиснам кочница со лева нога се што имам во гепек ми се појавува напред во кабина. И ако седи некој позади го преместувам на предни седишта, зашто вообичаено не е врзан.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Како може да ти се деси да стиснеш кочница со лева нога?
Brains are awesome. I wish everybody had one.