Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3187092 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43943
  • Il Moderatore
Вчера еден лик со јагуар S-type си возеше во контра смер карши градска. Три ленти има пред градска во правец према собрание, е он возеше во четвртата во контра смер, сред бел ден. Мислам дека се уклучи од зелено пазарче преку дупла пуна, ама имаше гужва во лентата и си возеше во контра смер без мува да го полази, иако јас возев во истата лента директно во него.

Мислев дека се имам видено :)
Срачка јака го фатила, морал да брза..

;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Се здробиле 3-4 коли на раскрсницата кај ТЦ Олимпико.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Покрај тоа, еден Јоцо со џипо (Audi Q5 ако не се лажам) имаше собрано двајца во верижен кај Окта во Аеродром (спроти Лукоил)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 673
Симо како да беше Q7....изгледаше доста голем како за Q5

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Симо како да беше Q7....изгледаше доста голем како за Q5
Можда, не се загледав баш, а „исти ми се тоа аудијата“ :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Два пара бакнати браници денеска во гужвата 16.30-17.00 Аеродром-Карпош.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Денеска од Ченто до надвожњак кај асуц сум возел 20 мин. Секогаш кога ќе се фати лента од удес  на ова место глави пола град.
« Последно менување: 08 Февруари 2016, 22:09:16 pm Prcot »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
Дали е тоа Ауди во жардињерата?

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Да, Ауди со бугарски таблици а на другата страна беше Голф 4ка качен на тротоар.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34161
  • Таков е животот... јебига
Мноооогу јасно!

Се прашувам кга ќе се свестат осигурителниве компании да опнат на цена за осигурувањ ена Ауфи и Голф :P

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
vcera okolu 15, taksist uspeal od sedisteto na eu, karsi nova makedonija, dvizejki se kon soborna crkva, da so kaci preku trotoarceto na semaforite kaj turcinot so delovite, i da se ucuka u bilbord na kosot pred bivso zona mebel pred dominos pizza...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Гo видoв и тoј специјaлец, пoпaт имaше сoбрaнo и еден прилепчaнец, сaмo зaбoрaвив штo вoзилo беше.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Најлошата инстинктивна и примарна реакција која еден возач може да ја направи.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
uuu ovoj samoubica be...kamikaza...peskiroglav....se frli na hauba...