Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3176908 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Ете има опомени наоколу.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700

Моќта на брендот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ете има опомени наоколу.

Лубеница без семки ;D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
vcera vozev Doboj Skopje negde pred subotica edno pola saat i vise trgni zastani metr po metar, posle gledame ja raskopale sevata lenta da ja asfaltiraat... Vo najubavoto vreme za vozenje nitu vrukina nitu temnica taka trgni zastani metar po metar... Od toa kurtulifme, ama se stemni , taka oslobodeni od spregite trgni zastani vozam 160km/cas normalno i vo eden moment ugleduem nesto pred mene na patot edno kocenje ama dzabe kocenje so 160 uletan tap udar kolata zanese levo desno ja probrav mi olesni ne bese covek mi prilice na kamjonska guma gledam uste desetina koli zastanati u lentava za stojnje i oni gledaat ozdola, sto bese ova i oni vikaat kamjonska guma (za sreka bez bandaz). U meguvreme stignuvaat slednite pacienti sto opnale u gumata, eden patiz zastana u desnata vozna lenta trgnav da mu mavtam da se trgne u lentava za stoenje, ama nerazbira ko mu dojde eden 101 go opna odzadi taman go parkira pozadi mene ... nikoj ne reagira gledam ajde sega vikajgi drugive brzo turkajte 101ot ke go zakaci sledniot i nie ke izgineme, oni turkaat 101 jas maftam pozadii da ne uleta nekoj. Gledam u podvozje nema nisto, kapi samo dole kaj klimata valjda, rekov ajde begaj odtuka ne e bezbedno do prva benziska.
Na prvata benziska gledam vlecna sluzba, se parkiram pod svetloto da proveram ubavo na raat danema nesto, koga gledam cajkani tamu . im kazuvam na cajkanite da im javat tamu na nivnite da izleze nekoj cajkan da ja krene gumata, bez nikakvo vozbuduvanje (mrsnite debeli) cajkani smotaa nesto imali udreni kao prasuva da go praka ovoj so vlecnata sluzba. So 75,5 % SIGURNOST TVRDAM DEKA ONI GO ORGANIZIRALE OVA MESTENJE NA GUMA, NEMA NIKOJ DA UMRE AMA KE IMA RABOTA ZA VLECNATA SLUZBA!!!

Proveriv kaj mene dali ima nesto, samo dolnata resetka kaj skoda e od tri dela bese izlezena od udarot drugoto ok se gleda, prodoliv taka so 130-140 km/cas oprezno :D
ps: se izvinjavavam za pravopisni greski , brzam na registracija :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
Познати фори им се тоа мамата нивна, исто знаат и зимно време да замаскираат камен со снег и кога ќе го опнеш картерот они на 500m те чекаат за шлеп до прв сервис.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6857
  • Бенве сие бенве
Redeco na sekoj saat gledam protekti po avtopat niz germanija, zesko e i pukaat kamionski gumi cesto, nema mestenki

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ама тоа е германија... редеко збори за балкан...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
ova bese cela kamionska guma, za puknati gumi imam i jas videno miljoni po avtopatista parce napraeni... ovaa cela guma iako kocev ubavo sum ja opnal se zanese kolata edvaj ja stabilizirav kolata na taja brzina... na prvata benziska policija (i porano tamu gi imam gledano, samo sega uste slep sluzba si cekase) im kazuvam na policajcite da javat tamu da otide policija da obezbedi za dase trgne gumata od avtopatot, oni me prasuvaat a i tebe li i imas nesto prasue dali ima ucukani da go pratat ovoj slep sluzbata. Si sedat mrtvi ladni  :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2209
Скопјанец во Охрид..........

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
Читам на порталиве “Луксузен автомобил се преврти во Охрид“ ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1153
Скопјанец во Охрид..........

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Значи ова не е за смеење и заебавање....за плачење е...пред 5 дена кола со италјански таблици влезе на сред кружно...вечерно време, неоосветлен, и без сообракајен знак кружен тек..тоа може само глупавата Охридска администрација да го направи........