Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079351 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
Pred Keops 166 I Kalos sedan polu bravski udreni, za pamet na site madzari. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Денес на 200м пред Окта бензинската пред Катланово ми искочи во спротивна насока црвена нова опела астра, скопска со стар човек со бела коса и жена до него.

Му аблендирав, свирев, закочив, за среќа говедото сенилно сфати, застана сврте 180 степени и тргна накај Катланово, таму и се исклучи од автопатот.

Пријавив на прва патарина, ми кажаа дека и други истото го пријавиле и нивен совет е стално на Скопје-Велес и Велес-Скопје (кога ќе има повеќе ленти во употреба) да се вози на десната лента.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
zaradi tie pricini segde na mesta kade sto moze da se sluci pogresno priklucuvanje stavaat ogromni znaci!!, kajnas nekoe malo znakce i aj so zravje...
« Последно менување: 24 Мај 2015, 22:14:37 pm RedEco »
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
zaradi tie pricini segde na mesta kade sto moze da se sluci pogresno priklucuvanje stavaat ogromni znaci!!, kajnas nekoe malo znakce i aj so zravje...

Отсутен MendeH

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
Pred Keops 166 I Kalos sedan polu bravski udreni, za pamet na site madzari. :)
Toj so alfata mu presece pat na kaloso i se cuknaja krilo so krilo, alfata zadno desno kaloso predno levo

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Денес кај Олимпико на Теодосиј Гологанов, мотор се свитка околу бандера. Две болнички возила со ротации и сирени отидоа накај државна.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
А вчера се прашував кога ќе биде првиот изгинат будала на тазе асфалтот...

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834

Наводно сакал да избегне пешак и удрил во тротоар. Пешакот не минувал на пешачки.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Најголем дел од сообраќајките во Македонија се причинети од пешаци кои минувале без обѕир на состојбата на коловозот.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Od toa sto ne gledaat? Taka kenda e.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
takoj i slicni zavisi vo koja drzava, na drzaven i angelski... ;)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Поминав и јас го видов овој што ја гушнал бандерата. Како и да е, да возел нормално не би се случило тоа.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5542
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Vidov i jas ali otposle.
Samo motorot i policija imase.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1131
Е ова  е причина зошто во град има максимална  дозволена брзина...пример  мене пред два тир дена кај Бисер еден старец буквално ми скокна пред кола....али возев 45 км/х имаш време на реакција.......и културно го отерав во 3 ПМ

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834

Поголемиот дел жестоки, дел смешни.
« Последно менување: 25 Мај 2015, 18:45:20 pm Allexxander »