Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079323 пати)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5039
  • The Spartan General
http://www.motika.com.mk/najnovata-izmama-so-katanec-za-iznuduvanje-pari-od-sopstvenicite-na-avtomobili/

What would you do? :O

Завој од прва помош околу рачката и катанецот, платнениот лепак што е исто во првата помош да го стационирам катанецот и право кај клучар/или со бормашина ја бушам бравата на катанецот. Пет минути работа да го стабилизирам и изолирам, и пет минути да го отклучат.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Ќе си возам со катанчето, до дома. И ќе го исечам пред гаража за да не ми ја гребе колата.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Би собрал уште 2-3ца другари да чекаат во заседа со палки и ќе му се јавам да дојде да му дадам пари за да го отклучи катанецот и ќе му ја ебам мамата у сред пичка.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Како што кажа Луки ќе се изолира лимот да не гребе катанецов. Во принцип ако сакам вратата ќе ја отворам многу лесно. Потребно е крпче, шарафцигер и бакарна жица ;) Ама треба да ми стави на сите кваки катанец, во спротивно ќе си влезам од друга врата. После дома фино лепо се буши и ајт.
« Последно менување: 22 Мај 2015, 14:03:27 pm Allexxander »

Отсутен bobimk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Ми се допаѓа начинот на achtung :D

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Како што кажа Луки ќе се изолира лимот да не гребе катанецов. Во принцип ако сакам вратата ќе ја отворам многу лесно. Потребно е крпче, шарафцигер и бакарна жица ;) Ама треба да ми стави на сите кваки катанец, во спротивно ќе си влезам од друга врата. После дома фино лепо се буши и ајт.

Доказ дека си ја играл Thief играта ;D

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Не бре, нема преку брава да отварам. Си има друга метода.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Може да дојде да попуши малку....

Нек си стаи катанец кај на мајка му...
« Последно менување: 22 Мај 2015, 14:20:59 pm Миле Џонтра »

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
А што е толку страшно и да ни стават катанец?! Го обвиткуваш во завојот ко што рече луки и дома го сечам. Никаква штета, а и вратата слободно можи да се отвори и со внимание затвори.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6439
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Би собрал уште 2-3ца другари да чекаат во заседа со палки и ќе му се јавам да дојде да му дадам пари за да го отклучи катанецот и ќе му ја ебам мамата у сред пичка.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

точен одговор... ако некој проба во МК ова да го направи, ке јаде ќутек како неарен. овакви финти со катанци, по америките важат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер

Отсутен Fic_CC