Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3083426 пати)

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5549
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Po novo toa ke go oznacuva iznosot na evra sto ke vi bidat potrebni za patarina za da ja preminete Germanija.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29679
    • CARclub.mk
Го гледав видеово пред некој ден, сакав да го објавам на портал и го заборавив, фала за потсетување!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Околу несреќата на бул. Кочо Рацин, не требаше да ја пребацат автобуската таму, постарите инжињери имале троа поеќе памет и од автобус право на пешачки. Таков ни е менталитетот се сакаме до гз да ни биде. Џабе катната гаража кај Макпетрол кога сите сакаат со кола да влезат на Зелен Пазар ..

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Околу несреќата на бул. Кочо Рацин, не требаше да ја пребацат автобуската таму, постарите инжињери имале троа поеќе памет и од автобус право на пешачки. Таков ни е менталитетот се сакаме до гз да ни биде. Џабе катната гаража кај Макпетрол кога сите сакаат со кола да влезат на Зелен Пазар ..

Се сеќавам дека кога бев прв пат во Измир, Турција, ме воодушеви како они го решиле тој проблем. Ограда бе бачко. Жичана ограда висока 4-5 метри по должината на главните улици и булевари. Чао. Кај што има станица или пешачки - дупка во жицата. Пријатно.

Никој не претрчува, пошто и да сака не може. Никој не застанува ко глуп среде сообраќајница со четири жмигавци за да купи цигари. Сообраќајот си шиба, пешаците низ дупките си проаѓаат преку пешачки. Сите среќни.

За стока само така.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Кај нас се сече оградата и пак се прави пат. Полицијата е кај нас за други намени, не да спроведува ред. Таа дури го зголемува хаосот повремено.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Мислам дека е време за ограда, дефинитивно :) ама за нас? за нас треба ѕидана 4 ипол метра висока иначе ке ја ебат за 2 дена...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29679
    • CARclub.mk
Ограда му е мајката, и тоа прилично висока.

Прееска некој оставил кола пред ГУЦ на Партизанска, му ја дигаше пајак. Паметно.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10969
  • 430i
Чим во Јапан по ивиците на тротоарите и по средина имаше огради, што остана за другиве.
Нема зошто да се сопира, забавува сообраќај на 50 метри со пешачки премини. Пешачки мостови имаше секаде каде што има потреба, а не пешачки премини.

Отсутен velestrumf

• Легенда

Поминав синоќа, језиво беше тоа...

За второво, повеќе у право не можеш да бидеш. Гомце си е гомце, колку сакаш полирај го.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Да пишеме еден предлог/иницијатива до Град Скопје за поставување на ограда нешто слично како што предлага филипв?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
Абе приберете се таму, каква ограда... Кој ќе гледа грчко-римско-барокни стубои по булевариве, не се заебаајте...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Мислам дека за 20тина милиони може убава ограда да се стави тука кај Олимписки :) Рачунај партизанска околу 250 милиони ќе биде, така да може да ни ја прифатат идеата, ќе им направиме и финансиска конструкција ако сакаат ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3258

Мислам дека за 20тина милиони може убава ограда да се стави тука кај Олимписки :) Рачунај партизанска околу 250 милиони ќе биде, така да може да ни ја прифатат идеата, ќе им направиме и финансиска конструкција ако сакаат ;D

Да не заборавиш во понудата да вметнеш зборови од типот "барок, провизија," ќе качиш на цена. Ќе ја прифатат од прва на волеј.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2205
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!