Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3179204 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Филип со quad combo strikes again^ :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Koga si zelen ne mislish na nisto, zelenilo te zamajuva i se ti e ramno. Teorijata deka mladite se kurcat poveke od vozrasnite e vsusnost realnost a ne teroija. Ne znam kolku pati mi se slucilo da pcujam u kola poradi toa sto nekoe majmunce na koj tatkomu mu dal kola pravi gluposti na ulica za razlika od povozrasnite. Ne deka i megju niv nema tokmaci, ama toa e poveke od nedokvakanost odkolku od kurcenje.

Najsvez primer sabajlinava, so lebarka pick up slalom megju vozila na ulica pred gimnazijata kade pominuvaat edno 100 deca na 15 minute preku ulica. 100% ne videl kola u zivot pa mu dale lebarka da nosi kifli a on se kurci po ulica. Toa e !

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3937
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

http://fox.mk/aktuelno/hronika/gostivarec-se-zabi-vo-tifani/

Пијана работа ..

Ја видов сцената кога го чистеа бутикот. Стаклата во зградата над бутикот се искршени. А тоа калта е од една бетонска жардињера која прво ја разнел. Сигурни тежи 200кг сосе земјата внатре. Е таа летала докај втори кат во различни агрегатни состојби.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
^
Богами кога се попразни улиците ти доаѓа како чекпоинт стаза да возиш. ;D
Какви будали на зелено поминуваат сабајле да видиш....посебно сабота и недела сабајле.
За ова кажував...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Сигурни тежи 200кг сосе земјата внатре. Е таа летала докај втори кат во различни агрегатни состојби.
Земи во предвид дека дел од жардињерата сигурно согорила во атмосферата.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1902
  • Opel Astra 2.0 DI

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6544
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Каква шоферка, јас на местото на нејзиниот инструкторот би бил ептен горд, со каква прецизност само овој манвар беше.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Mрш таму во најспора лента не се влечи на сред автопат ќе утепаш некого...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100
Во Москва се тркале BMW X5 и Porsche Panamera, второто собрало 9 коли, а само едно лице било полесно повредено

0:40
« Последно менување: 23 Декември 2014, 18:46:12 pm Fic_CC »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Мислел дека вози Порше...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore
И се тркал со некој што мислел дека вози BMW :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100
По грешка сум го ставил два пати второто видео, вметнато третото со последиците место него

Отсутен Bardako

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 212

Радишани ... јас не можев да сликам, ја најдов сликава на ФБ...  неможев да сватам кој е предизвикувачот.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore
^^ E по ова уличе се наоѓа Драган што растура фиати ;D BTW, мислам дека некои французи растура овој на почетокот на уличкава..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.