Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3188622 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
kamionot bese vo dvizenje taka da malku dodavanje na gasta ne prenesuva nikakva tezina na zadnite oski...

охохоооо... колку пренесува...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16741
  • Keep it 100

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Исправно од страна на камионџијата :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Ај бе греота, ново голфче

Отсутен Mercury

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 799
  • Т(д)ркач
На враќање сега од Скопје кај 18-30 то време после катланово кај шо се спојува автопатот имаше огромен одрон на камења.Фиат пунто од една фирма изгледа зглобот го имаше ошттено,а пасат од новите изгледа беше удрен во нив и после во оградата сите аирбега беа уклучени.Ептен језиво

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
зеленото волво... пред 2 недели го купи чоекот... го исчукал... втора сообраќајка на типов во рок од 3-4 недели... среќа ова не е многу здрвено, се оправа, ама сите арибега испукани, шофершајбната здробена...  како му тргна бреееј...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Како му тргна? Очигледно не е кола за типот. Ами магаре.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
абе малер некој го бие... му реков да иде у црква и да си запали некоја свеќа.. не дека не е возач, вози човекот по нај малку 50 км на ден, а возачка има 25 години... значи малер е во прашање... сега бара шофершајбната, шалттаблата, воланот... се заедно по отпадиве кошта колку што кошта Ш1 во онаква состојба... ми падна жал некако... му се понудив да му ја вратам колата цела па нека вади и нека прави што сака... сеуште не сум ја ни пипнал колата јас... изгледа и ке биде така... јас имав идеја да правам нешто интересно со нејзе... неколку пати по белиов свет имам видено изведена приколица од ист автомобил... сакав да ја сецнам од напред, да и ги извадам шофершајбната и праволиниски до доле да ја исечам и затворам како приколица... отпаѓа цела предница комплет... и ке добив кампинг приколица со кревет во нејзе за 2-ца исто како во спална кревет... ама некако ме примрзе да го правам тоа, башка еве на типот со зеленото волво му требаат делови, ке му ја вратам... нека си чини чаре... овака изгледа ок механички, ама сигурен сум дека за брзо време (не подолго од 10 дена) ке покаже и механички проблеми, па нека вади делови... а и кога ке подразмислам не бев сигурен дали да или не, од кај возачката страна е маллку подлегнато надоле... утре ке се гледа, волвото е кај мехатроника пред гаража... и другото е таму, за среќа (во несреќата)...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
абе малер некој го бие... му реков да иде у црква и да си запали некоја свеќа..

Свеќа да запали ?!?!?!?!?!?!?!? Што му е крива свеќата?

не дека не е возач, вози човекот по нај малку 50 км на ден, а возачка има 25 години... значи малер е во прашање... сега бара шофершајбната, шалттаблата, воланот...

Како не бараше заден трап, задна шофершајбна, задна хауба :D кај цела предница па уште и шалт табла бара..... ради малер...... Онак, немој да не јебеш ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
па шалттаблата ја бара затоа што му испукаа ербеговите...  а тој совозачкиот да му ебеш матер, кога испукал ја здробил и шофершајбната... абе малер ти викам... вели дека претходно нема направено ниедна сообраќајка, овие 2 му се првите две во животот за помалку од 1 месец...

башка, си има човекот во периодов некои проблеми... бајаги е замислен.. јас го знам како доста весела личност, а периодов го гледал релативно намрштен е.. веселоста му се изгуби од лицето, замислен е итн итн... не сме сите спремни на “мултитаскинг“ во психата кога сме оптеретени... знаеш ли ти друже јас последниве 2 месеца колку пати го “исчешав“ комбето? преоптеретеност, ниска концентрација и ете ти беља... среќа ќе кажам што и во двата случаи возел тенк од возило... ојачано однпред, возило на кое првично на производителите им е безбедноста па после се друго.. да не испадне дека го фалам брендот, не го ни спомињам сега, ама што е точно, точно е...  имал среќа меѓу другото...

патем речено не ми е јасна една работа... со претходното не испукаа ербеговите, затоа што немал каиш ставено. со ова имал каиш ставено а испукал и кај совозачот ербегот, а совозач уствари немало и каишот не бил ставен во лежиште... и ај сега нзс најди?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Знам бе па и ти.... Јас ако не знам не знам кој знае

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
ќе цркнеме од проблеми, обврски и ТУЃИ приоритети.. пред се заради пари... ете од тоа нај често и се дешаваат сообраќјки (кај што не е причина алкохол и курчење) зад волан...  со мислите си таму негде, а возиш механички... после тоа, во запсинкиот стои дека поради НЕВНИМАНИЕ на патот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ѕвер, требаше и шамар да и акне...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Да знаете епилогот од сето ова е тужба поднесена од курвава за физичка повреда против човекот.