Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3865506 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
да,возачот е крив,зашто пешаците се секогаш во право.Да возел ко што треба и да пазел,немало да го згази и убие најверојатно.

АА мајка му ли ја барал бе таму да поминува ? Дневно по 5132143 луѓе поминуваат таму.  Само ЕДЕН починат/прегазен за цело ова време е супер.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
епа ја нашол изгледа.како и да е,тој со колата ќе биде крив,освен ако овој не му рипнал на хауба пошто сакал да се убие

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Судијата ќе каже кој е крив. Ние не можеме да знаеме врз база на 2 слики.

Ако возачот возел над 60, или бил пијан, или зборел на телефон, дрн, дрн... ќе го јаде во секој слиучај, па макар и пешаков ненадејно да му срипал од заседа директно под кола.

Отсутен ficomk

• Сениор
у право си,судијата ќе каже,ама и да не возел над 60,туку по правила,утепал човек

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Коинциденција, првата слика од тестовите за полагање е баш на местото на случката

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Од едната до другата раскрсница има помалку од 200 метри, што значи дека не можат да се вадат на второто.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
А почнаа да казнуваат таму, звчера додека чекав бус таму, казнија повеќе од10 луѓе што поминаа таму, само така со говедава што трчаат по автобуси и пиперки.

Отсутен ficomk

• Сениор
туу у пичку матер,ненормално многу жртви има,ненормално

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
@Фиц,

Кај втората слика од полагањето, другарче направи сообраќајка. Само малку подолу. ;D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Е тоа не знам кај е, малце на Волково ме потсеќа.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Мене на Радишани. :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
А ова...
http://www.kurir.mk/makedonija/crna-hronika/178816-FOTO-Dete-pregazeno-kaj-Katolicka

Само што поминав од таму... прво го видов туарегот со "смачкана" предница... ~20-30метри после него, ротациони, а таму патиките од детето..

Туарегот не можел да застане 30тина метра, лаички кажано... возел преку 120км/ч според мене... Е сеа, дали на пешачки било детето, дали искочило позади некоја кола/автобус...  жално.