Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078297 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Па не знам... таблиците беа нови, тоа да :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Ми ги одговори сите прашања :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
Пред саат време на Илинденска од влада на 200м према парк,застанат Спарк да ја чува дупката која се отворила на асфалтот.Очигледно дека дождот си го направи своето,подземните води си работат.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Си требал да сликнеш, да биде овековечено.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Renault Megane R26
Требаше да застанам до џандарите,да им речам да се потргнат за да сликнам убаво.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Проаѓа кола моторче надвор врне истура на сето тоа саглам го тушира, се одлепи овој со моторчето. Седна на свирката и се дере " Застанииии пичкааа ти материна " ;D

Присутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Пред саат време на Илинденска од влада на 200м према парк,застанат Спарк да ја чува дупката која се отворила на асфалтот.Очигледно дека дождот си го направи своето,подземните води си работат.

У 18ч Јети ја чуваше дупката.

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Renault Megane R26
На смени се изгледа  ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847

[/quote

За малку и јас ќе ја чував додека чекам шлеп.

Присутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Иста слика и кај подвожњакот кај Бриколаж - јас возев по пешачката патека од кај Тинекс до кај Фершпед, да беше форестерот пар сантима поширок и мене ќе ме имаше на вести.

Водата скоро да не беше дојдена до пешачката патека, во водата имаше мислам голф 4ка скроз потопен.

Отсутен acekovac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 199
Одам до Т.Ц Лептокарија и си викам дај да си бегам додека ме нема фатено дождот...
Некаде кај соборен почнува град да врне, некако стигнувам до рекорд и се качувам на тротоар да се скријам под едно дрво, почекав малку, глеам не бива и едвај некако стигнав до триумфалната капија да се скријам
лудо време

глеам после на нет некој и ме фатил како се кријам  :)

после едвај стигнав до дома во Мичурин, не е спуштена кола за на поплави :(

Проаѓа кола моторче надвор врне истура на сето тоа саглам го тушира, се одлепи овој со моторчето. Седна на свирката и се дере " Застанииии пичкааа ти материна " ;D

еден тип на точак кај зелено пазарче возеше на сред улица на едно тркало и се дереше :D

Отсутен krell

• Редовен
  • Пораки: 1809
Преѓе се потпали една Вектра на обиколница. Од нигде никаде, фрли огинче одоздола под моторот, па после бувна од хауба.

Сите живи, здрави и целокупни :)

А на Огњан Прица се запали Југо. Викнавме Полиција, пошто баш сериозно се разгоре.. Се надевам сите здрави/живи...

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8689
  • Пичлеме
Па запалено е дизелчето, полека заронува во длабочините.