Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Vo nedelata naprajv sobrakjajka okolu 19h na semafori kaj lisice pred ovie zgradite sky sity....sea onak verojatno na mene mislis na prvata sobrakjajka po so bitolski tabli spomna i ne bese audi nego passat..jas idev od kisela voda za nakaj bitola... semaforot bese zelen i jas prodolziv pravec pravo a tipot od sprotiva so ford fiesta vrti levo za nakaj lisice i mi go seci patot... jas mu blendiram toj niso neprezema si vozi jas begam skroz desno kocam i se udirame i mene od udarot me vrti pravec na kaj lisice ama vo sprotivna lenta... i sea se raspravame toj vika deka toj bil na zeleno a jas demek na crveno abe urnebes bese do tepanje dojde rabotata zakani katastrofa... dojde policija napraj zapisnik i site gluposti.. sea so mozam jas da pram so kolata po so interkulerot mi e skrsen gore i bega vozduh dali ima galje ako ja vozam taka kolata za da ja odnesam do bitola.. so vikate pomos malce i kako odi ova so osiguritelnite jas zedov se podatoci od coekot i ja prijaviv stetata vo sava osiguruvanje neznam so da pram a kolata mi treba...aj malce pomos fala
Kaко го затвори, за малку ќе наебеше.