Онак, тоа што јас дома си пијам од една единствена чаша, парите во новчаник ми се подредени според вредност ( и МОРА делот кај што се бројките да е на страната кај личната,возачката и сл ), тоа што имам 2-3 пенкала и само со нив пишувам... фрик ?
не.. или и јас сум фрик, пошто и јас го правам се тоа

п.с. ке ги молам погоре пишаните членови (после мене) да не се експонираат толку многу во јавноста и немора да се издаваат ДО ТОЛКУ МНОГУ колку се уствари фрикови....
абе не го напнав ја дечкото.. ова според мене што се деси меѓу мене и него е релативно лабав муабет... да не речам тралала муабет у тралала тема.... на каква бре администрација се повикувате да отценува... да ги викнеме ако не бранко и грујо со се цел уставен суд да проценат и пресечат кој е во право, да истераат правда хаххаа... ај бркајте си работа и терајте мајтап како што и досега правевте... ама одвреме навреме направете и некој на свој рачун...
викацот... сори друже ако те навредив со нешто... небеше намерно.. уствари намерно беше да свртам мајтап малку, ама не да ти паметувам, а уште помалку да те оцрнам... глеј на ова како на јака заебанција...