Автор Тема: Мојата ФРИК страна од животот  (Прочитано 29664 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9101
Одг: Мојата ФРИК страна од животот
« Одговори #210 на: 11 Септември 2012, 19:45:31 pm »
абе неуредно биро, галама за заспивање, отвори за парно...итн ли се ФРИК моменти бре луге....

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #211 на: 11 Септември 2012, 23:58:02 pm »
да отвориме нова тема “опиши се себеси“...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
« Одговори #212 на: 19 Ноември 2012, 23:29:45 pm »
во кола :
* радиото до MAX
* светла (средни ) обавезно
* предните прозорци малку подотворени обавезно
* на семафор у „лер“
* при паркирање истотака у лер,дигната ручна и исправен волан и тркала
*обавезно при влегување у кола од сабаљечки „не каниме“ мора да ја ислушам (како молитва ми е)
* на семафор ако сум прв обавезно пред другите 2 коли у другите две ленти што се морам пред нив да сум,ма макар и 20 сантима

за онака
*новчаник у лев џеб
*телефони и кључеви у десен џеб
*бирото несредено,зашто само така знам се кај ми е
*новчаник секаде со мене па макар и до продавница
* секое сабаље чистење на патиките обавезно
пред легнување морам да проверам дали имам у кутијата уште цигари па макар и една за утредента,а ако немам патиките и до тобако
Фиат Типо

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #213 на: 20 Ноември 2012, 02:46:21 am »
во кола :
* радиото до MAX
* на семафор у „лер“
*обавезно при влегување у кола од сабаљечки „не каниме“ мора да ја ислушам (како молитва ми е)
* на семафор ако сум прв обавезно пред другите 2 коли у другите две ленти што се морам пред нив да сум,ма макар и 20 сантима

за онака
*новчаник у лев џеб
пред легнување морам да проверам дали имам у кутијата уште цигари па макар и една за утредента,а ако немам патиките и до тобако

освен болдираното и подцртано (и тоа е со предзнак можеби) се друго е класична рутина на скоро секој... каде е тука твојата ФРИК СТРАНА ОД ЖИВОТОТ?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
« Одговори #214 на: 20 Ноември 2012, 22:41:21 pm »
во кола :
* радиото до MAX
* на семафор у „лер“

за онака
*новчаник у лев џеб

освен болдираното и подцртано (и тоа е со предзнак можеби) се друго е класична рутина на скоро секој... каде е тука твојата ФРИК СТРАНА ОД ЖИВОТОТ?
Добро човек смири се...не рипај одма...си кажав што е и како е....незнам дали за тебе е секојдневие у лер да ја оставаш паркирана,ама 90 % ја ставаат у брзина....
Фиат Типо

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34147
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #215 на: 20 Ноември 2012, 22:52:46 pm »
Ако е рамно ја оставам во втора брзина и не дигам ручна особено кога сум на преполнет паркинг. Треба колата да може да одие 10 сантима напред и назад во случај да ја удри некој и да не направи штета.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #216 на: 21 Ноември 2012, 00:08:52 am »
Добро човек смири се...не рипај одма...си кажав што е и како е....незнам дали за тебе е секојдневие у лер да ја оставаш паркирана,ама 90 % ја ставаат у брзина....

абе друже... смирен сум јас и повеке одошто ти мислиш... туку ти не сваќаш дека треба да напишеш нешто (ако имаш) што е фрик од твоја страна... оставање кола во лер не е фрик страна.. и да се 10% да го прават тоа, пак не е фрик страна... 10% се... го разбираш ли поимот-терминот ФРИК СТРАНА ОД ТВОЈОТ ЖИВОТ? или битно е да се укуцаат постови и да се напише нешто, па макар нешто што е надвор од контекст на насловот...

фрик би ти било ако напишеш дека кога ке се вратиш од град, ке ги соблечеш патиките и 15 минути ги мирисаш наизменично едната и другата... а после чорапите под перница ги тураш и легнуваш да спиеш... е тоа е фрик.. а не колата ја оставал во лер...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16733
  • Keep it 100
« Одговори #217 на: 21 Ноември 2012, 00:34:48 am »
Онак ти си тежок фрик ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #218 на: 21 Ноември 2012, 00:59:39 am »
Онак, тоа што јас дома си пијам од една единствена чаша, парите во новчаник ми се подредени според вредност ( и МОРА делот кај што се бројките да е на страната кај личната,возачката и сл ), тоа што имам 2-3 пенкала и само со нив пишувам...  фрик ?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34147
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #219 на: 21 Ноември 2012, 01:01:01 am »
Да спенсер. Ти си тотален фрик и треба да те запалиме на сред плоштад, или да те прогласиме за вештер па комисија за лустрација да те ишишаат лустер.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #220 на: 21 Ноември 2012, 01:01:47 am »
Фрик консултант - Онак.
Прашајте се што ве интересира околу вашите фрик страни и степенот на фрикност. ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #221 на: 21 Ноември 2012, 01:05:11 am »
Онак олабави го дечкото бе си напишал што си мислел, негово си е. Си има администрација задложена за проценка на тоа дали постот држи или не. Имаш копче пријави и готово. Вака повеќе излегува ти дека билдаш и тераш оф топик отколку некој што си пишал пост.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #222 на: 21 Ноември 2012, 01:14:08 am »
Утре уз садење на едно младо стебленце ќе заседава администрацијата и ќе одлучи по ова скокотливо и есенцијално прашање што е ФРИК и што смее да се пишува во оваа круцијална тема за опстојувањето на форумот.

До тогаш ве молам продолжете во духот на братството, единството, демократијата и сите остали правци кои ви се допаѓаат. Или со други зборови, пишувајте си кој што мисли дека му е чудна фрик особина :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #223 на: 21 Ноември 2012, 01:33:25 am »
Онак, тоа што јас дома си пијам од една единствена чаша, парите во новчаник ми се подредени според вредност ( и МОРА делот кај што се бројките да е на страната кај личната,возачката и сл ), тоа што имам 2-3 пенкала и само со нив пишувам...  фрик ?
не.. или и јас сум фрик, пошто и јас го правам се тоа :)

п.с. ке ги молам погоре пишаните членови (после мене) да не се експонираат толку многу во јавноста и немора да се издаваат ДО ТОЛКУ МНОГУ колку се уствари фрикови....

абе не го напнав ја дечкото.. ова според мене што се деси меѓу мене и него е релативно лабав муабет... да не речам тралала муабет  у тралала тема.... на каква бре администрација се повикувате да отценува... да ги викнеме ако не бранко и грујо со се цел уставен суд да проценат и пресечат кој е во право, да истераат правда хаххаа... ај бркајте си работа и терајте мајтап како што и досега правевте... ама одвреме навреме направете и некој на свој рачун...

викацот... сори друже ако те навредив со нешто... небеше намерно.. уствари намерно беше да свртам мајтап малку, ама не да ти паметувам, а уште помалку да те оцрнам... глеј на ова како на јака заебанција...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9101
« Одговори #224 на: 21 Ноември 2012, 08:54:43 am »
денес купив 3 јогурти место еден, freeeeek