Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Катастрофа од позади во поглед на старото и сеуште е ненадмината W212. Од било кој агол.
А и пропорциите баш не ми се на место. Предницата зад предното тркало треба да биде за 50 сантима пократка и ќе изгледа одлично. Вака изгледа како кованица од повеќе модели, нешто слично како на Пежо 206 седан.Таа предница оди само со купе форма позади, затоа А класа е едно од најбезвезните мечиња направени било кога.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://www.carclub.mk/2016/01/04/prvi-oficijalni-fotografii-od-novata-e-class-na-mercedes-benz/Мене ми изгледа одлично. Особено оваа сивата AMG-Sport варијанта.
Congratulations Mercedes, you just reached Audi level of uninventiveness, laziness and overall dullness.
Би претпоставил дека се:1. C Klasse новиот мерцедес2. E Klasse новиот мерцедес3. S Klasse новиот мерцедесАрно ама, нели...
Првата и втората се сериозно различни коли?!?!?!