Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2553339 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #135 на: 20 Април 2011, 22:14:02 pm »

..more site ovie mi se isti...

Eve edna moja lista...

1.namesto Astra - Kalibra
2.namesto Golf - Corrado
3.namesto Bravo - Fiat Kupe
4.namesto Fokus - Probe
5.namesto Corolla - Celica kupe
6.namesto Civic - Prelude
7.namesto Giulietta - GTV

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #137 на: 27 Април 2011, 02:36:47 am »
http://www.gt.mk/News.aspx?PostID=284d2bbd-03b1-4b96-ad9d-cd1efeb53f24
Според мене убедливо најдобро Ламбо некогаш произведено
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #138 на: 07 Мај 2011, 18:58:26 pm »

Ајмооооооо, мајсторе! Келнер! Дечкооу! За сите по една тура на куќата! 300кс и 4х4!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #139 на: 07 Мај 2011, 20:54:45 pm »
Deni, брат еве ја што најдов пред некој ден и на фб ми е пуштено... но само на италиански е, па на транслаторот на гугл, си го прочитав... само нема нешто посебно, повеке пишува за ВРЦ-то , иначе има повеке слики, каде има што да се види :)

http://www.motorsportblog.it/post/13866/wrc-volkswagen-conferma-il-debutto-nel-2013?fb_ref=post&fb_source=profile_multiline

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30067
    • CARclub.mk
« Одговори #140 на: 20 Мај 2011, 15:24:21 pm »
Да не му ја реметам темата на Велештрунф.

Aston Martin Zagato V12

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #141 на: 20 Мај 2011, 15:53:19 pm »
Ѕверотина.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #142 на: 20 Мај 2011, 16:08:46 pm »
Грда предница, прифатлив профил и одвратен г’с...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #143 на: 20 Мај 2011, 16:55:25 pm »

Абе ти незнаеш што збориш ;D
И немој да ми расправаш за субјективност и вкусови

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #144 на: 21 Мај 2011, 04:08:03 am »

Абе ај не ме заебаај... Еве зашо:
1. Не ми се свиѓа отворот за воздух напред... На регуларен Астон си е многу поубав, и е знак за препознавање. Ова превише ми личи на Форд (поточно концептот за новиот Фокус СТ);
2. Прифатлив си е профилот, онака... што знам... ништо посебно, ни у еден, ни у друг правец;
3. Г’зот е ружен да га еем! Такво одозгора рамно целото никакво, небаре треба одеднаш да ги пеглаш сите твои алишта врз него... Не ми се свиѓаат светлата, и не ми се свиѓа долниот дел, со дифузерите и цефките итн итн...

Ме влечеш за јазик, па јеби га, ќе ти расправам за субјективност и вкусови, пошто стварно не ми се свиѓа колава :) А рачунај дека сум мање-више изгорен по Астон Мартин :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #145 на: 21 Мај 2011, 12:00:35 pm »
BMW 420i.

Да ве потсетам што беше BMW, пред да ги извади фекалиите Серија 1, X1, X3, од градскиот одвод. A сега веќе и Серија 4.

Слава на Отецот и Синот и Светиот Дух, сега и секогаш и во вечни векови. Амин.
Господи, помилуј! Господи, помилуј! Господи, помилуууууууууууууууууууј!
Оче наш, Кој си на небесата, да се свети името Твое, да дојде царството Твое, да биде волјата Твоја, како на небото така и на земјата, лебот наш потребен дај ни го денес и прости ни ги долговите наши како што и ние им ги проштеваме на BMW, и не не воведувај во искушение да купиме Серија 1, но избави не од ѓубрето Х1.
Зашто Твое е Царството, силата и славата на Оца и Сина и Светиот Дух, сега и секогаш и во вечни векови. Амин.

« Последно менување: 21 Мај 2011, 12:10:08 pm Deni »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #146 на: 21 Мај 2011, 13:47:21 pm »

1. Не ми се свиѓа отворот за воздух напред... На регуларен Астон си е многу поубав, и е знак за препознавање. Ова превише ми личи на Форд (поточно концептот за новиот Фокус СТ);
2. Прифатлив си е профилот, онака... што знам... ништо посебно, ни у еден, ни у друг правец;
3. Г’зот е ружен да га еем! Такво одозгора рамно целото никакво, небаре треба одеднаш да ги пеглаш сите твои алишта врз него... Не ми се свиѓаат светлата, и не ми се свиѓа долниот дел, со дифузерите и цефките итн итн...

Ме влечеш за јазик, па јеби га, ќе ти расправам за субјективност и вкусови, пошто стварно не ми се свиѓа колава :) А рачунај дека сум мање-више изгорен по Астон Мартин :)

Плус штоповите заднини од ферари украдени...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #147 на: 21 Мај 2011, 15:52:07 pm »
Империа.
Главен електромотор, кој е потпомогнат од 1.6 турбаш. Многу логична и одлично изведена поента, која сите би сакале да ја видат во Цитроен Ц2, на пример. А не во кола од сто иљадарки. Ама тоа ти е, ќе си трпите.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #148 на: 21 Мај 2011, 22:03:42 pm »

Se soglasuvam so Vele, prednicata aj nekako e prifatliva, profilot e dobar, ali zadnicata e jas bi ja narekol kako da se izbegne "Ferrari look"ot ali vo ovoj slucaj izbegale epten.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #149 на: 21 Мај 2011, 22:07:51 pm »
BMW 420i.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Да ве потсетам што беше BMW, пред да ги извади фекалиите Серија 1, X1, X3, од градскиот одвод. A сега веќе и Серија 4.

Слава на Отецот и Синот и Светиот Дух, сега и секогаш и во вечни векови. Амин.
Господи, помилуј! Господи, помилуј! Господи, помилуууууууууууууууууууј!
Оче наш, Кој си на небесата, да се свети името Твое, да дојде царството Твое, да биде волјата Твоја, како на небото така и на земјата, лебот наш потребен дај ни го денес и прости ни ги долговите наши како што и ние им ги проштеваме на BMW, и не не воведувај во искушение да купиме Серија 1, но избави не од ѓубрето Х1.
Зашто Твое е Царството, силата и славата на Оца и Сина и Светиот Дух, сега и секогаш и во вечни векови. Амин.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ayyy otidoa ovie u kurac.
Ne mi e jasno kako moze eden dobar model drug grd da izvadat.
novata petka ima bas cool lik, ali ova 4kava ke bide stvarno ruzna kola.
Treba da razmislat BMW da go menjaat toj nivniot "naduvan" designerski tim, oti im otide u kurac nivniot legendaren "look".