Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2844739 пати)

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2293
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #20145 на: 18 Март 2026, 22:18:27 pm »
Луѓе можат да хејтаат колку што сакаат, баварциве знаат што праат.

Баварец возам па го хејтам ова и ќе го хејтам. :)

Дека ќе продава премногу нема дискусија. Дека е најгрда 3ка досега исто така. И тоа ова за екстериерот. За ентериерот да не почнуваме (што е со воланот и со екранот?!?!)

Отсутен aronmacedon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 249
« Одговори #20146 на: 18 Март 2026, 22:58:08 pm »
iX3 е сто пати подобра од оваа ругоба а и тоа е макс грдотија. Дизајнериве на БМВ ко да имаат натпревар во тоа секоја следен модел да е погрд од претходниот, и за жал го добиваат натпреварот. Моментално немаат ниту еден убав модел. Страшно. Грев е за инженерите ова што го прават „дизајнериве“.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30509
    • CARclub.mk
« Одговори #20147 на: денес во 08:00:07 »
Фер инаф, вкусови се субјективни. Мене ми изгледа многу добро, има многу добар низок став. Целата форма е релативно едноставна, ама кохерентна.

Предниот дел добива највеќе критики, и тешко е да се долови добро на фотографии. Целеле кон некоја современа интерпретација на бубрезите, и мислам дека им успеало. Дали можеби отишле нијанса предалеку со поедноставувањето? Можеби, ама пак... Во живо изгледа многу добро.

Има две изведби на воланот - ваква, и поконвенционална. Денес ќе имам можност да си поиграм малку со ентериерот, па ќе прочепкам поубаво. :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9482
« Одговори #20148 на: денес во 11:41:04 »
Ne e do vkus, na forumov edna kola ne se pofalila za dizajn, posebno bmw novite modeli od pred par godini.

Od druga strana ako ja vidat vo zivo sednat da ja povozat na sekoj od nas ligi ke mu potecat, ama toa e toa…sindrom li e dijagnoza li e…shto li e…

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2293
« Одговори #20149 на: денес во 11:42:24 »
Ne e do vkus, na forumov edna kola ne se pofalila za dizajn, posebno bmw novite modeli od pred par godini.

Od druga strana ako ja vidat vo zivo sednat da ja povozat na sekoj od nas ligi ke mu potecat, ama toa e toa…sindrom li e dijagnoza li e…shto li e…

Па не сме ние криви што БМВ немаат убав дизајн извадено последниве пар години. :)

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5720
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #20150 на: денес во 12:12:11 »
Zadnicata " kad porasnem bicu Lexus" :D

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34431
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #20151 на: денес во 20:47:02 »
Претходните бемвиња личеа на брковите на Хитлер, новиве личат на брковите на Итар Пејо

Присутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8337
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #20152 на: денес во 20:51:07 »
Претходните бемвиња личеа на брковите на Хитлер, новиве личат на брковите на Итар Пејо
Капчето на Гоце Тодоровски