Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако ви стану, онака комитски...Супер е фичорчето, бе.Кога ќе излезе цената на виделина прифаќам револт, веројатно и ќе се придружам во честитките.Ама за фаца - фаца си е за неговата намена.
Цитат: loopz на 05 Јули 2023, 00:19:12 amАко ви стану, онака комитски...Супер е фичорчето, бе.Кога ќе излезе цената на виделина прифаќам револт, веројатно и ќе се придружам во честитките.Ама за фаца - фаца си е за неговата намена.Сигурен сум дека @MecheTo ќе сака да ти купи едно
Цитат: Tischläufer на 05 Јули 2023, 01:41:57 amЦитат: loopz на 05 Јули 2023, 00:19:12 amАко ви стану, онака комитски...Супер е фичорчето, бе.Кога ќе излезе цената на виделина прифаќам револт, веројатно и ќе се придружам во честитките.Ама за фаца - фаца си е за неговата намена.Сигурен сум дека @MecheTo ќе сака да ти купи едноЌе ти купу и ја на тебе ако ти стану, ама Опел уште немат направЕно оваквО.
Цитат: loopz на 05 Јули 2023, 01:57:13 amЦитат: Tischläufer на 05 Јули 2023, 01:41:57 amЦитат: loopz на 05 Јули 2023, 00:19:12 amАко ви стану, онака комитски...Супер е фичорчето, бе.Кога ќе излезе цената на виделина прифаќам револт, веројатно и ќе се придружам во честитките.Ама за фаца - фаца си е за неговата намена.Сигурен сум дека @MecheTo ќе сака да ти купи едноЌе ти купу и ја на тебе ако ти стану, ама Опел уште немат направЕно оваквО.Опел и онака не правев лајња, да гу ебу енглескуту краљицу.
Цитат: Tischläufer на 05 Јули 2023, 02:00:15 amЦитат: loopz на 05 Јули 2023, 01:57:13 amЦитат: Tischläufer на 05 Јули 2023, 01:41:57 amЦитат: loopz на 05 Јули 2023, 00:19:12 amАко ви стану, онака комитски...Супер е фичорчето, бе.Кога ќе излезе цената на виделина прифаќам револт, веројатно и ќе се придружам во честитките.Ама за фаца - фаца си е за неговата намена.Сигурен сум дека @MecheTo ќе сака да ти купи едноЌе ти купу и ја на тебе ако ти стану, ама Опел уште немат направЕно оваквО.Опел и онака не правев лајња, да гу ебу енглескуту краљицу.Значи, колку си некромансер, значи, Стратро ќе се врати на форум, значи и ќе купи гитара со 8 жици, значи...
Веќе го претераа до мерка да веќе се глупираат.