Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 15 Март 2023, 23:01:53 pmАко смеам да се изразам литературно - машки полов орган што ќе ти купи млад африканско амерички музичар или тазе збогатен препродавач на недозволени супстанци Бентли Бемтига...Баш они купуваат.
Ако смеам да се изразам литературно - машки полов орган што ќе ти купи млад африканско амерички музичар или тазе збогатен препродавач на недозволени супстанци Бентли Бемтига...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://www.carclub.mk/2023/03/16/premiera-volkswagen-id-2all-concept-pokratok-od-polo-prostor-kako-vo-golf-stotka-za-pomalku-od-7-sekundi/
Многу е паметно спакувано. Електромоторот си е напред, преносот е на предните тркала. Тоа овозможува ефикасно пакување на сите drive компоненти во предниот дел. Батериите се во подот, ама одат до задната оска - што пак си дозволува багажникот да е голем. Максимално искористување на просторот без непотребни заврзлами. Многу јако.
Многу интересно е што ќе пристигне скроз нов модел, електричен, во 2025та година, ќе кошта колку половна Шкода Октавија која нова не може да се добие од прилика до 2025та година....Веома занимљиво, каде може да се уплати уште ВЕДНАШ?
Цитат: AUUU на 16 Март 2023, 12:14:12 pmМногу интересно е што ќе пристигне скроз нов модел, електричен, во 2025та година, ќе кошта колку половна Шкода Октавија која нова не може да се добие од прилика до 2025та година....Веома занимљиво, каде може да се уплати уште ВЕДНАШ?Средено!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: mkm на 16 Март 2023, 12:12:30 pmЕдинствена логика за постоење на ЕВ. Градско возилце. Се друго е утопијаТреба да се болдира ова. Може и да се подвлече.Со големи букви.
Единствена логика за постоење на ЕВ. Градско возилце. Се друго е утопија
Цитат: AUUU на 16 Март 2023, 12:23:32 pmЦитат: AUUU на 16 Март 2023, 12:14:12 pmМногу интересно е што ќе пристигне скроз нов модел, електричен, во 2025та година, ќе кошта колку половна Шкода Октавија која нова не може да се добие од прилика до 2025та година....Веома занимљиво, каде може да се уплати уште ВЕДНАШ?Средено!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Да се уплатат 3 комада уште одма и да си почнеме со рати уште денес. Дур дојде да ни е исплатено.