X5m и сите тие џипови се купуваат затоа што имаат перфоманси скоро како спортска кола, а се големи и удобни. Штета не можам да го најдам видеото од мотор тренд од пред неколку години што го покажува тоа. Смешен е овој хејт на СУВови, а нема некој што не би возел Г класа на пример.
Ма каков хејт молим ти се, се собрале тројца-четворица "експерти" без никаков допир со реалноста или лично искуство.
Мене на пример ми смета се повеќе и повеќе што морам бебето да го ставам во седиште наведнат или кога седнувам пропаѓам надоле. Да би имал нешто дури од класата на кашкаи на пример би ми свршило многу работа. Ме заболе левото тасе дали на стража во кривина се навалило за 1 степен повеќе од хеч бек. Гоооолем к*р.
Да не зборам за просторот нагоре што го добиваш и општото чувство на простор што изобилува.
Единствено потрошувачката е проблем, но сето тоа се решава со BMW X3 20D мх мх мх
Ова има перформанси и управливост подобра од сите коли што некогаш ги поседувале "експертиве" на квадрат. Али разбирам, човечки инстикт е да се плаши и да мрзи нешто непознато се до моментот дур не проба нешто различно.