Автор Тема: Dobra Ponuda  (Прочитано 11548 пати)

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
Dobra Ponuda
« на: 18 Март 2011, 16:01:18 pm »

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Одг: Dobra Ponuda
« Одговори #1 на: 18 Март 2011, 16:25:59 pm »
Добра е стварно ама е класика ко на рекламана на ОNE дека си пишува на таблата си мислиш дека е 8.800 а всушност е 9.700 :)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
« Одговори #2 на: 18 Март 2011, 17:05:34 pm »
Убаво е количево, само рецимо за фамилија би било премногу мало...За овие пари јас би одел на Линеа...Со просто образложение барем според мене: Поголем гепек, поголем комодитет, европско возило, би требало да е поедноставно за одржавање, а и од искуство со фиат во последниве 4 години. Конкретно станува збор за Фиат Добло, едно со поминати 150 000 км и нема ништо од предница сменето...Бидејки е дизел, обичен има сменето 2 бош пумпи...На останатите две Добла кои имаат поминато по 45 000 со 1.3 ЈТД мотор, сем уље и филтри нема заменето ништо...Ги вози кој како стигне, се товараат се малтретираат, и нормално се во одлична возна состојба... За квалитетот на ентериерот немам баш некој пофални зборови, но според намената и според цената се задоволителни...Претпоставувам дека и Линеата би можела да понуди одличен одзив во поглед на цената за која се продава...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #3 на: 18 Март 2011, 17:12:16 pm »
Многу е ружно. А фората со цената, скеч у пич*у матер...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #4 на: 19 Март 2011, 03:34:24 am »
Добра понуда, грда кола :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #5 на: 19 Март 2011, 09:40:03 am »
I concur with my colleague.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
« Одговори #6 на: 19 Март 2011, 15:23:53 pm »
Фората е класика :-)
Понудата е далеку од лоша за тоа што се нуди.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #7 на: 20 Март 2011, 12:55:48 pm »
ЗУУУУМ ЗУУУУУМ ЗУУУУУУМ

Мазда 6 од сега за 17 000 и кусур €.

Крузот добива сериозен конкурент.

ЗУУУУМ ЗУУУУУМ ЗУУУУУУУМ ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #8 на: 20 Март 2011, 12:59:41 pm »
ЗУУУУМ ЗУУУУУМ ЗУУУУУУМ

Мазда 6 од сега за 17 000 и кусур €.

Крузот добива сериозен конкурент.

ЗУУУУМ ЗУУУУУМ ЗУУУУУУУМ ;D
Закон! Иако не се конкуренти, за мене... Ќе си дојадт на своето.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #9 на: 20 Март 2011, 15:41:50 pm »
^ Не се троши Мазда кај нас, а од покомерцијалниве јапански модели само Мазда се производи искључиво у Јапан.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #10 на: 20 Март 2011, 16:43:29 pm »
И ја не би рекол дека Крузот добива сериозен конкурент, пошто постојат Октавија, Лансер и Флуенс за конкуренти на Крузот, и обратно.
Маздата (шеската) е уствари доста добро количе, и мене стварно ми праи мерак. Со таа цена, е ептен добра понуда во конкуренција на Акорд, Мондео, Суперб, Пасат итн...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #11 на: 20 Март 2011, 16:46:38 pm »
Од кај цениве btw, и за кој модел конкретно се збори?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #12 на: 20 Март 2011, 16:49:57 pm »
И ја не би рекол дека Крузот добива сериозен конкурент, пошто постојат Октавија, Лансер и Флуенс за конкуренти на Крузот, и обратно.
Маздата (шеската) е уствари доста добро количе, и мене стварно ми праи мерак. Со таа цена, е ептен добра понуда во конкуренција на Акорд, Мондео, Суперб, Пасат итн...
This.
Од кај цениве btw, и за кој модел конкретно се збори?
Доволно опрема, горе долу потребното го има. Нема бандаж и темпомат. Мотор 1.8 120кс, пристојна сила, но и троши 10че. Солидно за парите, дефинитивно.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #13 на: 20 Март 2011, 21:48:36 pm »

Се зезам, нема конкуренција со таа цена. Дури и ја би зел една ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
« Одговори #14 на: 21 Март 2011, 01:14:12 am »
^ Не се троши Мазда кај нас, а од покомерцијалниве јапански модели само Мазда се производи искључиво у Јапан.

Ако е кола од залиха, можеби...Не верувам дека се уште ке се прави во Јапан...Во моментов тие гледаат како да го спасат реакторот од хаварија...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.