prvo bravo za temava rakun4e,momentalno jas treba da kupuvam kola pa ajde da spodelime nekoe mislenje
1. Mlad decko,vo princip kaj nas mlad tecko e vero racer wanna be i na kosilicata(1.2;1.4) i e izvadena dusata i stavani se delovi od kaj sto stigne,ima i decki kako od forumov i tie koli se odlicni sekoja cest,no i cenata im e malce povisocka,no se isplati za parite vo sekoj slucaj,no sekogas kaj vakva kola ima sansa da e zdravo olupana,pa koga se kupuva najvekje treba da se pazi na karoserijata.
2.Zena,ovaa kola e izgrebana filtri mozebi nikogas ne se smeneti no zenata ima pominato 20.000 km za 6 godini pa toa ne e ni tolku bitno,obicno mazite gi prodavaat ovie koli pa i nemozes mnogu da primetis koga se ke se sredi.
3.penzionerot ne ja prodava svojata kola
4.Ne e bas pravilen izbor,zosto ova vozilo e vo ispravna sostojba,odnosno koga nesto ke se rasipe go poprava,ama koga e nesto pri kraj go ostava bas do kraj,znaci koga toa vekje ostetilo i drugi delovi od voziloto,ama znaes kako vikaat,ke tera be
5.plac,odis so uste 3ja lugje limar,mehanicar i eden so motorce,otkoga ke ti kazat limarot i mehanicarot vo kakva sostojba e kolata,ja probuvas i toj so motorceto ti kazuva koga i kako si potcurnuvala kolata(za dizel neli,zosto sekogas ima moment koga dizelot ke zacuri)

Samo imaj vo predvid deka od plac se kupuva kola za poniska cena,pa sega kolku pari tolku muzika.
6.Dobro e da se kupi kola od prijatel koga znaes kako i sto e so kolata,pa ako ti odgovara kupija i ova mislam deka bi bilo best buy radi toa sto ke zemes dobro kolice a za eftini pari zosto ja zimas od prijatel

7.Kako sto vekje rekoa od prv gazda,dokolku e socuvana kolata toa bi bil mojot izbor,pa ako ima i servisna kniska odlicno,ama pa od prv gazda nesocuvana toa nikako.
Toa e toa,na kraj sekogas ke iskoci kolku pari tolku muzika,nikogas nikoj nema da moze da me ubedi deka zemal top kola za dzabe pari,toa e krsh sigurno,ako si platis zdravo ke si imas i zdrava kola.