Автор Тема: Top Gear  (Прочитано 403151 пати)

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2359
Одг:
« Одговори #2070 на: 19 Јуни 2016, 23:26:46 pm »
Да се надеваме дека ќе продолжат како третата....
Избор на коли одличен, пак ќе речам шо помалку говори џинџерот, толку подобро.
Можи да продолжи Сабин, да го малтретира слободно... :)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18028
Одг: Top Gear
« Одговори #2071 на: 21 Јуни 2016, 00:36:38 am »
Ratings for the Chris Evans-hosted, revamped BBC show have steadily been slipping since its premiere; yet, the latest episode has now marked an all-time low since it was brought back by Jeremy Clarkson & co. nearly a decade and a half ago.

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/top-gear-ratings-fall-to-record-low-for-the-bbc-show-a7091686.html

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4114

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #2073 на: 28 Јуни 2016, 08:20:32 am »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2074 на: 28 Јуни 2016, 10:09:46 am »
а демек кларксон не праеше вакви глупости? плус ова се ван сцена снимки. ова не е во етер пуштено, па кој што сака нека каже... доста више пљукате по човекот, баш е интересен и забавен. ја смени монотонијата на истото сценарио. оној ружниот дебил британски, дрпатор на пари, митаџија, и фејкер на тестови го нема во топ гиар и мени је то сасвим довољно, да кажам дека ова е фино подновување на истото сценарио и шоу-емисија...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #2075 на: 28 Јуни 2016, 10:42:13 am »
Гледаноста си кажува колку се супер. Најнизок рејтинг до сега. А верувам дека ќе си паѓа, пошто ја не се заинтересирав пак да загледам после првата епизода, а веројатно се` повеќе луѓе се откажуваат со секоја наредна.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #2076 на: 28 Јуни 2016, 10:45:50 am »
И јас останав на првата. Можеби на одмор ќе ги изгледам другите, ако се расипе времето :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #2077 на: 28 Јуни 2016, 10:49:38 am »
Причекај уште малку, ќе почнат Кларксон, Меј и Хамонд за некој месец ваљда :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #2078 на: 28 Јуни 2016, 10:55:35 am »
Тие ќе си ги гледам сигурно. Овие може да бидат како глупа серија која ја гледам кога немам што друго :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #2079 на: 28 Јуни 2016, 11:04:03 am »
Полека-полека, напредуваат.. Се уходуваат. Конкретно, Крис Харис е одличен (али увек бил, сега само има значително подобра продукција позади него), сегментот на Џои со Rolls Royce Dawn (без дрекалото) е прилично добар, итн.

Далеку се од нивото на прошлите тројца, односно немаат ни 1% од колективната харизма и типично-британскиот хумор, ама има некаков напредок.

Крис Еванс треба да добие чизма (откако прво ќе ги извади фармерките од своите, копито), Крис Харис треба да добие примарна улога, а Џои и другите да бидат пратечи вокали. Супер ќе биде.

Отсутен Rammlied

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 334
« Одговори #2080 на: 28 Јуни 2016, 11:40:28 am »
Јас воопшто ги немам гледано "новиве", ниту пак ме интересира што имаат да прикажат. Ќе го чекам докажаното трио, оние местачите на тестови со глупиот британски хумор, дрпачи, дркачи,митаџии, платеници на фолцваѓен. И тепачи.

In the meantime, гледам некои стари challenges (ги има на јутуб официјалниот канал) и се смеам многу :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Не ја можам punch-me-in-the-face фацава.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2081 на: 28 Јуни 2016, 11:57:06 am »
Не ни ги гледај, 5 дегени глумат топ геар. Штета што толку добра продукција иде фира.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2082 на: 28 Јуни 2016, 13:45:08 pm »

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4222
« Одговори #2083 на: 28 Јуни 2016, 20:15:10 pm »
Полека-полека, напредуваат.. Се уходуваат. Конкретно, Крис Харис е одличен (али увек бил, сега само има значително подобра продукција позади него), сегментот на Џои со Rolls Royce Dawn (без дрекалото) е прилично добар, итн.

Далеку се од нивото на прошлите тројца, односно немаат ни 1% од колективната харизма и типично-британскиот хумор, ама има некаков напредок.

Крис Еванс треба да добие чизма (откако прво ќе ги извади фармерките од своите, копито), Крис Харис треба да добие примарна улога, а Џои и другите да бидат пратечи вокали. Супер ќе биде.
+1

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2084 на: 28 Јуни 2016, 21:25:01 pm »
Ова ти е доказ у живо дека со сила не бидува убаина.