Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 11:14:57 amЈас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам. Свака част! Не сум бил со точак на врв 15 години. Колку има возење од Средно до Врв ?Јас пред некој ден до Катланово се пуштив, преку Лисиче, Орешани, Таор.... ама тоа ми е максимумот, у еден правец.
Јас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам.
Цитат: AUUU на 02 Јули 2020, 11:28:41 amЦитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 11:14:57 amЈас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам. Свака част! Не сум бил со точак на врв 15 години. Колку има возење од Средно до Врв ?Јас пред некој ден до Катланово се пуштив, преку Лисиче, Орешани, Таор.... ама тоа ми е максимумот, у еден правец. Од каде оди тој пат? Можеш да пуштиш на мапа, јас сакам да одам до кај мене до село (Сушица), тоа е пред Катланово кај Ржаничино лево, ама па патот до таму преку Трубарево, Идризово и Петровец е многу тесен и страв ми е да не ме собере некоја кола/камион/автобус.
Уууу, фина рута изгледа ова. Пеефче со враќање назад.
Цитат: kalimero на 02 Јули 2020, 12:37:43 pmЦитат: AUUU на 02 Јули 2020, 11:28:41 amЦитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 11:14:57 amЈас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам. Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 13:44:29 pmУууу, фина рута изгледа ова. Пеефче со враќање назад.Свака част! Не сум бил со точак на врв 15 години. Колку има возење од Средно до Врв ?Јас пред некој ден до Катланово се пуштив, преку Лисиче, Орешани, Таор.... ама тоа ми е максимумот, у еден правец. Од каде оди тој пат? Можеш да пуштиш на мапа, јас сакам да одам до кај мене до село (Сушица), тоа е пред Катланово кај Ржаничино лево, ама па патот до таму преку Трубарево, Идризово и Петровец е многу тесен и страв ми е да не ме собере некоја кола/камион/автобус.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AUUU на 02 Јули 2020, 11:28:41 amЦитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 11:14:57 amЈас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам. Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 13:44:29 pmУууу, фина рута изгледа ова. Пеефче со враќање назад.Свака част! Не сум бил со точак на врв 15 години. Колку има возење од Средно до Врв ?Јас пред некој ден до Катланово се пуштив, преку Лисиче, Орешани, Таор.... ама тоа ми е максимумот, у еден правец. Од каде оди тој пат? Можеш да пуштиш на мапа, јас сакам да одам до кај мене до село (Сушица), тоа е пред Катланово кај Ржаничино лево, ама па патот до таму преку Трубарево, Идризово и Петровец е многу тесен и страв ми е да не ме собере некоја кола/камион/автобус.
Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 11:14:57 amЈас се испентрав сабајлево до врв на Водно. Да си се пофалам. Цитат: zeroSignal на 02 Јули 2020, 13:44:29 pmУууу, фина рута изгледа ова. Пеефче со враќање назад.Свака част! Не сум бил со точак на врв 15 години. Колку има возење од Средно до Врв ?Јас пред некој ден до Катланово се пуштив, преку Лисиче, Орешани, Таор.... ама тоа ми е максимумот, у еден правец.
Препорака за интересни тури: 1. Маџари - Илинден - Ајватовци - Мршевци - Дељадровци - Текија - Миладиновци - Илинден - Маџари2. Лисиче - Јурумлери - Илинден - Ајватовци - Мршевци - Дељадровци - Текија - Миладиновци - Илинден - Јурумлери - Лисиче
Да ако дава и телевизор со точакот.Или ако сакаш да изиграваш колекционер, да не го возиш и по 10 години да извадиш +100€.
nekoj vozi tocak na baterii? osven udolnina ide na ugornina?