Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да да, добиваш и бесплатно подмачкување на осовини со вода Sent from my MI 6 using Tapatalk
Цитат: Dule_ на 27 Август 2019, 16:46:20 pmДа да, добиваш и бесплатно подмачкување на осовини со вода Sent from my MI 6 using TapatalkЕве јас како ги перам и никогаш не сум имал проблем со вода во главините. Ако толку лесно влегуваше вода на малце дожд ке се распаднеше точакот.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: BraneMKD на 28 Август 2019, 09:08:14 amЦитат: Dule_ на 27 Август 2019, 16:46:20 pmДа да, добиваш и бесплатно подмачкување на осовини со вода Sent from my MI 6 using TapatalkЕве јас како ги перам и никогаш не сум имал проблем со вода во главините. Ако толку лесно влегуваше вода на малце дожд ке се распаднеше точакот.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не знам, јас после една недела сменив средна осовина заради тоа. Од тогаш само црево во двор.Sent from my MI 6 using Tapatalk