Автор Тема: Велосипед  (Прочитано 1014507 пати)

Отсутен Баги

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 794
Одг: Велосипед
« Одговори #4935 на: 17 Мај 2018, 13:20:35 pm »
Јас имам пријатно искуство со Дејан што продава туле. Имам од него купено и шини и држачи за точак. Искрено, преезадоволен и од носачите и од држачите за точак. Цената е тука со еуростил со тоа што овие на Дејан се половни но во одлична состојба. Јас пак би купил од кај него, односно би го прескокнал Еуростил :)

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4000
« Одговори #4936 на: 17 Мај 2018, 13:21:39 pm »
Има еден "Дејан мучка" работи со препордажба на половни кровни носачи. Јас од него земав за моето Туле носачи за скии. Оди погледај што може да понуди. Го има на ФБ и на огласник ќе го најдеш. Се наоѓа во Ченто. 070273503.
Да го знам, тој ми побара толку пари за шините.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Епа тоа е. Ако бараш и ако сакаш Алуминиумски Аеро Бар профил во дуќан на ново 11-12к ќе бидат. Јас моите на ново со правоаголен профил мислам дека некаде одколу 8 пљус платив,  само шипки со подлошки со заклучување.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #4937 на: 17 Мај 2018, 13:25:14 pm »
Кога ќе одам во еуростил за држачот ќе видам што ќе понудат и кровни шини со држачи за точаци. Ако е тука некаде цената, ќе земам од дечково, барем thule ќе бидат.

Фала на сите за советите :)

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #4938 на: 17 Мај 2018, 13:26:11 pm »
Еве ги, и плус најверојатно се челични (од око). (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Да. Јас вакви возам на Волвото. Претходно со АероБар на Реното и Мерцедесот терав. Инаку со Дејан искуството беше сосема ок. За цената не коментирам. Кога дојдов еден држач за скиите беше искривен малце. Ми се извни, рече дека му се изнајмени другите и ми даде дополнителчен попуст. Јас во зорт бев, ги земав. Следната недела ме побара, ми понуди да ми го замени искривениот со исправен без доплата. Ама мене не ми сметаше и ме мрзеше да одам до Ченто. Се' на се', по добар однос од повеќето од дуќаниве.

Едит: Да одиш до кај Мики КТМ, тој веќе не работи Туле. Зема некоја друга програма производи. Sирни што може да понуди.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4939 на: 17 Мај 2018, 13:30:58 pm »
Јас имам еден локалец тука што носи кровни шини по цени 3 пати пониски од Дејан, ако те носи пат кон Гостивар пиши ми на Фејсбук, ќе одиме да погледнеме дали има пар што ти одговара.

Моите (челични) ги платив 1800, и Automaxi држач за точак исто 1800.

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #4940 на: 17 Мај 2018, 13:35:29 pm »
Па сега да не коментирам многу околу цени, мислам дека на оној основен држач од Automaxi толку и му е цена.

https://www.whiteheads.biz/automaxi-deluxe-1-bike-roof-fitting-cycle-rack-mat1-1016-p.asp

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #4941 на: 17 Мај 2018, 13:45:15 pm »

Еве ги, и плус најверојатно се челични (од око). (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Да. Јас вакви возам на Волвото. Претходно со АероБар на Реното и Мерцедесот терав. Инаку со Дејан искуството беше сосема ок. За цената не коментирам. Кога дојдов еден држач за скиите беше искривен малце. Ми се извни, рече дека му се изнајмени другите и ми даде дополнителчен попуст. Јас во зорт бев, ги земав. Следната недела ме побара, ми понуди да ми го замени искривениот со исправен без доплата. Ама мене не ми сметаше и ме мрзеше да одам до Ченто. Се' на се', по добар однос од повеќето од дуќаниве.

Едит: Да одиш до кај Мики КТМ, тој веќе не работи Туле. Зема некоја друга програма производи. Sирни што може да понуди.

На партизанска му се наоѓа дуќанот? Ако е тој ќе одам да видам што има за мојата кола. Фала за советите :)

Јас имам еден локалец тука што носи кровни шини по цени 3 пати пониски од Дејан, ако те носи пат кон Гостивар пиши ми на Фејсбук, ќе одиме да погледнеме дали има пар што ти одговара.

Ако те носи пат и ако не те мрзи да видиш, би ти бил  многу благодарен. Наредниве 2 недели малце сум зафатен, после тоа би те барал да видиме ако си слободен :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #4942 на: 17 Мај 2018, 13:46:49 pm »
Е ај сега?

Снимено лично од мене.  Малку багира снимката. :D

Нека ти помогне Дени како на оффнет да го објават.

А насловот може да биде "Велосипедист снима со телефон додека вози во исто време"

Да, пошо јас можам да убијам човек со велосипедот, а возач на автомобил може да снима со телефон и да не биде ризичен по околината.

п.с. се движам со 10км/х ... ризик јак мила душа.
Шибни го на На Точак на фејзбук во 3-4 коментари и на страната нивна. Малце ќе го полајкаме и пошераме да го види народ.

Отсутен bramovsk

• Сениор
« Одговори #4943 на: 17 Мај 2018, 14:46:04 pm »

На партизанска му се наоѓа дуќанот? Ако е тој ќе одам да видам што има за мојата кола. Фала за советите :)

Да, во сегментот кај Палма во К4.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
« Одговори #4944 на: 17 Мај 2018, 15:06:40 pm »

И јас сум заинтересиран за еден држач за точак, имам шини, само држачот ми фали. Ако има нешто на лагер пиши.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
« Одговори #4945 на: 17 Мај 2018, 15:32:10 pm »
Е ај сега?

Снимено лично од мене.  Малку багира снимката. :D

Нека ти помогне Дени како на оффнет да го објават.

А насловот може да биде "Велосипедист снима со телефон додека вози во исто време"

Да, пошо јас можам да убијам човек со велосипедот, а возач на автомобил може да снима со телефон и да не биде ризичен по околината.

п.с. се движам со 10км/х ... ризик јак мила душа.
Шибни го на На Точак на фејзбук во 3-4 коментари и на страната нивна. Малце ќе го полајкаме и пошераме да го види народ.

https://panika.be/articles/55060/kako-se-parkira-tochak-pravilno

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #4946 на: 17 Мај 2018, 16:45:03 pm »
Што се случува со видеово :D?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #4948 на: 17 Мај 2018, 17:09:45 pm »
Нормално, ќе биде како што е на другите автобуски. Само неможе одма.

Sent from my SLA-L02 using Tapatalk

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #4949 на: 17 Мај 2018, 17:40:44 pm »
Зошто мора све од втора да прават? И колку е лошо изведено тоа е чудо едно, квалитет 0