Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
може да се погодила некоја лоша тура. ништо чудно. на дневна база они полнат неколку цистерни плин. пецони... го знаеш зркел. од комшии ти е. таму работи. он тврди дека помеѓу 8 и 15 тона плин на дневна база кај нив проаѓа. тоа се од 2 до 5 цистерни-камиони. многу можно е да им подвалат и на нив.
@Дени: Пасат 2.0 ТДИ != Октавија 1.6 ТДИ. Не викам дека не постои дизел што не може, туку сум поприлично сигурен дека Октавија 1.6 ТДИ (од фабрика) не може.
Ajде да пробаме тогаш.
Цитат: onak на 20 Јануари 2014, 10:12:20 amможе да се погодила некоја лоша тура. ништо чудно. на дневна база они полнат неколку цистерни плин. пецони... го знаеш зркел. од комшии ти е. таму работи. он тврди дека помеѓу 8 и 15 тона плин на дневна база кај нив проаѓа. тоа се од 2 до 5 цистерни-камиони. многу можно е да им подвалат и на нив.да да го знам Мунги
Mercedes C180 Kompressor 2007, возен е исклучиво агресивно и брзо. Јас го возев 3 дена, околу 200км градска и на автопат и добив нешто пониска потрошувачка од ваа. Но и јас не го штедев воопшто зошто ми беше интересно со задниот погон Еве слика што стои на бордот за последните 4800км.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
вчера наполнета цела боца на насгас и не ми се свиѓа ич плинотколата гаси, слаба и е гаста не влече како што требапретходно све си беше ок, има некој ставано на нас гас па да каже дали има некоја промена во работењето на колата или ?