Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Струмица - Скопје - 6,8л/100км, двајца во кола, возење до 140км/ч со гужва по пат.Скопје(20км градска) - Струмица - 6,5л/100км, петорица во кола, возење до 120км/ч со помала гужва.Голф 1.4 ТСИ - 170кс.
Нареден пат ке документирам, само за Бугар . Го имам првиот ТСИ во Македонија и за досегашните 80000км мислам дека сум успеал да пресметам колку ми троши Или сепак не?
Цитат: golf_111 на 25 Октомври 2013, 13:56:26 pmНареден пат ке документирам, само за Бугар . Го имам првиот ТСИ во Македонија и за досегашните 80000км мислам дека сум успеал да пресметам колку ми троши Или сепак не?Ako go vozis ko penzioner moze ke spustis potrosnja. Interesno e kako kaj tebe trosi pomalce a skoro site koi imaat (sluzbeni na primer) si kazuvaat najiskreno. Sekoja kola na otvoreno trosi malce. Gradska e muabetot.
Бугар ГО ТУПИШ ЕЈ ! Човекот е НЕПИСМЕН и НЕ ЗНАЕ на СВОЈА кола да си измери потрошња Зашто би лажел ? Човекот поседува салон за ВАГ и многу подобро од тебе знае како стојат работите. Ако самиот знае дека е апсурдно да потроши толку, сигурно нема да дојде на форум и да ни попува колку малку потрошил.