Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: stavrov на 15 Април 2021, 20:21:50 pmКрива Паланка - Софија - Пловдив - Габрово - Софија - Петрич - Струмица - НеготиноВозено 10-15 км/ч плус од знацитеБордот кажува 5.0, математиката кажува 2870 ден., 49.48 литри, 977 км. или 5.04л./100км.Мерцедес C220 (сликата е од Пловдив до Неготино)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-N975F using TapatalkA da ne doturase malce od specijalnata rakiika
Крива Паланка - Софија - Пловдив - Габрово - Софија - Петрич - Струмица - НеготиноВозено 10-15 км/ч плус од знацитеБордот кажува 5.0, математиката кажува 2870 ден., 49.48 литри, 977 км. или 5.04л./100км.Мерцедес C220 (сликата е од Пловдив до Неготино)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-N975F using Tapatalk
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Моментално е на 5300км, ама сама се ресетира на 99 часа и 59 минути возење. Пред ресетирање беше на 6.0 потрошувачка, околу 5000км, ама не остана запис во апликацијата.Километрите, повеќето се на отворен пат
@Carpathian Lord еве од ко ја прештеловав чисто само на отворено Бт-су-бт (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Цитат: vladimir_1 на 13 Мај 2021, 19:47:55 pm@Carpathian Lord еве од ко ја прештеловав чисто само на отворено Бт-су-бт (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G770F using TapatalkБитола - Струга - Битола?Еј, не се сеќавам како ми трошеше на таа релација, ама 5.2 и 60км/ч просек не е лошо.
Шкодата - просечна брзина ~ 35km/h e 6l/100kmИсклучиво бензин Макпетрол 98 (100)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Не стигнав да сликам, ми се ресетираше кога наполнив.Passat B8 2.0 TDI 150hp - Куманово - Златибор - Београд - Куманово околу 1200 км со 4 во кола товарена и клима на борд ми покажуше 5.2, со еден цел резервоар пројдено. Изненаден сум колку малце троши за толкава кола.