И мене не ми е јасно?!
Зошто детето седело позади со мајка му или не?
Фемина ли е карклуб ли е
Sent from my iPhone using Tapatalk
За деца и родителствување само на фемина ли треба да се збори? Татковците за украс се?
@velestrumf седи не се прави маж, биди среќен што ти се погодило детето... Јас имам нешто такво и не е лесно.
Не го добив на лотарија, па така да ми се погодило.
Како ќе го научиш (ако сакаш да го научиш), така ќе биде. Некогаш е потешко, некогаш е полесно, работата е кој колку сака да се потруди. У нормални ситуации, доколку психо-физички е се’ во ред со детето, нема ама баш никаква потреба некој да седи до него (освен ако не е патник, се разбира).
(Не се однесува на деца кои имаат проблеми или потешкотии со развој)
Ама реално, детето дали ќе ти биде со заебан табиет или не исто така почнува многу порано од што ние мислиме, во самата бременост. Едно е кога бремена мајка е цело време нервозна, се храни неквалитетно, седи дома цел ден за цела бременост, дише нечист воздух итн. Све си има свое.
Ихаа од потрошувачка праиме мубает за бременост
Овие работи може да влијаат врз општата здравствена состојба на детето (колку е подложно на разболување, јачина на имунитет итн итн...).
Жена ми имаше воспаление на бубрези, гнојна ангина, дишеше прекрасен скопски воздух, живеевме апла у Центар, така да нервози колку сакаш, па ете ја малата си седи во седиште позади. Сама. Претходно лежеше кучето до нејзе, сега веќе не, пошо за него има место у багажник.
Он топик:
Поминати со 1612 километри и потрошени 161,89 литри. Просек 10,04 л/100 км. Sunlight T68, 2.3 T-Diesel 131 HP (Fiat Ducato), аутоматик (најлошиот аутоматик што сум го сретнал у животов).