Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: NUME на 21 Мај 2013, 14:44:57 pm@sporteks si go pukal po obozna stom ti troselo tolku Верувал друже или не, кога се возам сам во кола на подогли релации, редовно ми троши повеќе на отворено одколку во град!
@sporteks si go pukal po obozna stom ti troselo tolku
Ne mozat da ti veruvaat, sopstvenicite na kosilici mnogu retko vozat nad 110.
Цитат: LosiPatista на 21 Мај 2013, 15:24:48 pmNe mozat da ti veruvaat, sopstvenicite na kosilici mnogu retko vozat nad 110.Брзини у стилу 100 - 110 - 120 беа нормални за лада и 101 произведени на почеток од 70те.
Цитат: Falangasaurus на 21 Мај 2013, 09:19:52 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)A da go smenese toa Matizot - Sparkot, na primer za nesto sto trosi makar i 10 L u grad, ama da bese bar koliste so gepek i hauba, A?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
@LPЕпа со толку споро возење на автопат (освен нормално ако имаш бебе и сл.) теши се кога сите ќе те прелетаат дека ќе заштедиш 200 денари.Јас возам до кај 30/50 км/ч повеќе од причина што казната е 25/45 евра нормално во зависност од условите на патот
kupuvanjeto na star avtomobil e avantura. kolku samo gatalci i patalci i majstori ke zapoznaes, kolku forumi ke procitas, kolku gradovi ke prosetas dodeka da ja popravis kantata, kolku raboti ke naucis. seto toa go nemas so nova kola.